Uşak TV

UŞAK OSB DE ŞOK İSTİFA İDDİASI

Ekonomi

Uşak Organize Yönetim kurulu Başkanı Ali Yıldırım ve ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sesli ile denetleme Kurulu Üyesi Barış Altınordunun istifa ettiği iddia ediliyor.

 Paralel Devlet Yapı Operasyonlarının Uşak ayağında düzenlenen operasyonlarda tutuklanarak cezaevine gönderilen Uşak Organize Sanayi bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım ve Mehmet Sesli ile Denetleme Kurulu üyesi Barış Altınordu’nun bu görevlerinden istifa ettikleri iddia ediliyor. Üç işadamının tutuklu bulundukları Menemen Cezaevinden istifa mektuplarını yönetime gönderdikleri iddia ediliyor. İstifa haberleri tutuklu işadamlarının yakınları tarafından doğrulanırken Organize Sanayi bölgesi Yönetim Kurulu başkan Vekili Mehmet kavak tarafından henüz doğrulanmadı. Mehmet Kavak henüz kendilerine bir istifa dilekçesinin ulaşmadığını ve dilekçelerin kendilerine ulaşması halinde yedek üyelerin istifa eden üyelerin yerine geçeceğini söyledi.

Uşak Organize sanayi bölgesinde olağan Genel kurulun Şubat sonu ya da Mart ayı başında yapılması gerekiyor. Kongreye kadar mevcut yönetimin görevine devam edeceği belirtiliyor.

Yorumlar (1)

Hasan Yılmaz 8 Yıl Önce

Makamlar gelip gecici,önenli olan hoş seda bırakmak.Ali bey yönetimde bazı haksızlıklara göz yumdu.bazı şikayetlere kulak tıkadı.sonuç ortada.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.