Uşak TV

UMPAŞ'DA ENVER DAĞDAGÜL YENİ BAŞKAN, HİLMİ ALPER LİSTE BİLE ÇIKARAMADI

Ekonomi

Uşak’ın ilk ve tek Holdingi olan 5 Bin ortaklı UMPAŞ Holding’te 9 yıl süren Hilmi Alper sanatı sona erdi.

Yönetim Kurulu başkanı seçildiği Holding’te kendisini de Genel Müdür olarak atayan ve ne kadar iş bilen yönetici varsa gönderip kendi yeni bir karo kuran Hilmi Alper’in fabrikayı daha da zora sokmasını önlemek isteyen büyük ortaklar duruma el koydu.

Büyük hissedarların Hilmi Alper’e destek vermemesi Hilmi Alper’in de yeterli hissenin oyunu alamaması sonucu bugün yapılan kongrede tek listeyle seçime gidildi.

Divan Başkanlığını Av. Koray Karakaş’ın getirildiği Seranova Seramik’te yapılan kongre’de ortaklar ile Hilmi Alper arasında gerginlikler yaşandı. kısa bir konuşma yapan UMPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Alper “Arkadaşlar ben en yakınlarım tarafından ihanete uğradım. Akşam arkadaşlarla oturup konuştuk sabah oldu iş değişti. Ben aday olmayacağım. Liste de çıkarmayacağım” dedikten sonra hızla salondan ayrıldı.
Hilmi Alper kongre’nin yapıldığı salonun alt kısmında baygınlık geçirdiği bilgisi geldi.

Kongrede bir konuşma yapan yeni yönetim’in Yönetim Kurulu Başkanı Enver Dağdagül En büyük ortaklardan biri olduklarını UMPAŞ’ta ilk olarak borçların ödenmesi konusunda çalışma yapacaklarını ortakların haklarını koruyacaklarını söyledi.

Hilmi Alper’in çekilmesi ile tek liste ile gidilen seçimde;
Enver Dağdagül

Hüseyin Karakaş

Ali Çanak

Yaşar Ertuğrul

Himmet Dinç

Şerif Pektaş

Celalattin Arslan

Yönetim kurulu üyesi oldular.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.