Uşak TV

TÜMSİAD UŞAK ŞUBESİ 5. GELENEKSEL KAHVALTILI İSTİŞARE TOPLANTISI

Ekonomi

TÜMSİAD UŞAK ŞUBESİ 5. GELENEKSEL KAHVALTILI İSTİŞARE TOPLANTISI

TÜMSİAD UŞAK ŞUBESİ 5. GELENEKSEL KAHVALTILI İSTİŞARE TOPLANTISI

VESGK İL MÜDÜRÜ FEVZİ GÖKÇE İLE KURUMSAL İLETİŞİM SOHBETİ

Uşak Belediyesi Oda Tiyatrosu fuaye alanında Tümsiad Uşak Şubesi’nin 5. geleneksel kahvaltılı istişare toplantısı gerçekleşti. Toplantı TÜMSİAD Uşak Şube Başkanı Muhterem BALTA’nın ev sahipliğinde SGK il müdürü Fevzi GÖKÇE, SGK il şube müdürü Nail ÖNAL, Uşak Belediyesi Meclis Üyeleri Orhan TAMER, Nurullah CAHAN, Bekir AKAĞAÇ, Uşak Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Faik DOĞANTEKİN, Basın Mensupları ve TÜMSİAD Uşak Şubesi yönetimi ve üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

TÜMSİAD Uşak Şubesi, 5. Geleneksel Kahvaltılı Genel İstişare Toplantısı ile beraber Kurumsal İletişim Sohbetleri’nin de ilkini gerçekleştirdi. Kahvaltının ardından Şube Başkanı Muhterem BALTA, toplantının açılış konuşmasında Kurumsal iletişim sohbetlerinin, her ay yapılan kahvaltılı toplantılarda belli aralıklarla devam edeceğini ve bu tip sohbetlerin her birine Uşak’ta bulunan Resmi kurum veya STK’ların Müdür veya başkanlarını davet edeceklerini ve onlardan gelecek önemli ve faydalı bilgilerden yararlanmak istediklerini söyledi. Muhterem BALTA, STK’ların tanımı ve öneminden bahsederek, TÜMSİAD’ın da hem yurtiçi hem yurtdışı şubeleriyle örnek bir sivil toplum örgütü olarak çalıştığını ve iş adamlarının sorunlarının çözümü için TÜMSİAD’ın önemli bir güç olduğunu dile getirdi.

Daha sonra söz alan SGK İl Müdürü Fevzi GÖKÇE, bu ilk kurumsal iletişim sohbeti’nde kurumuyla alakalı bilgilendirme ve değerlendirmelerde bulundu. Fevzi GÖKÇE, öncelikli olarak sosyal güvenlik reformundan bahsederek bu reformun getirileri ve faydaları hakkında üyelerimize bilgilendirmede bulundu. Ayrıca kurumunun genel işleyişi hakkında da bilgilendirme yapan GÖKÇE, üyelerle de soru-cevap şeklinde sohbet yaparak burada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dilek ve temenniler bölümünde de üyeler bu toplantının gayet verimli geçtiğini ve bu gibi toplantıların devamını dilediler.








Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.