Uşak TV

TİCARET BORSASINDAN ÜYELERİNE NEFES KREDİSİ

Ekonomi

Uşak Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Sezer üyelerine Nefes kredisi kullandırmaya başladıklarını söyledi.

Mustafa Sezer yaptığı açıklamada: “Salgın hastalıkla mücadele ettiğimiz zor dönemde iş hacmi azalan ekonomik olarak zor günler geçiren, üyelerimize, zor dönemdeki giderlerini karşılamak dertlerine bir nebze olsun nefes olacak ümidi ile destek olmak istedik.

TOBB ve Denizbank arasında imzalanan protokole bağlı kalarak Borsamız öz kaynaklarının finansman desteği ile 2020 yılı ödemesiz, 2021 yılında 12 eşit taksitte geri ödemeli. Yıllık %7,50 faiz oranı ile piyasa şartlarının oldukça altında olan finansman desteğini 28.04.2020 tarihinden itibaren kullanıma açtık.

İlgili bankaya müracaat eden üyelerimiz Vergi, SSK, Borsa aidat borçlarına bakılmaksızın borsamızdan temin edilecek Faaliyet Belgesine istinaden ilgili bankaya müracaat etmeleri halinde kullanabileceklerdir.

Ticaret Borsası Başkanı Mustafa SEZER, talebin devam etmesi halinde haftalık olarak bankaya ilave kaynak aktarımı yapılacağını ifade ederken, zor günlerde tüccar ve sanayicimize destek olabilmek, yanlarında olmak için her zaman hazır olduklarını ifade etti.

Güçlü yapısı ve Yönetim modeli ile Uşak Ticaret Borsası zor günlerde iş dünyasını diri tutmak için her daim dinamik aktif halde durmaya devam edecektir” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.