Uşak TV

SESLİ:UŞAK’TA HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK

Ekonomi

SESLİ:UŞAK’TA HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK

Ticaret ve Sanayi Odasının Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Hazim Sesli gazetecilere verdiği kahvaltıda çok iddalı konuştu.

Meclis Başkanı Osman Zeki İşman, Başkan Vekili Mustafa Kuvvet, ve Başkan Yardımcısı Ömer Oktay Akarca ile birlikte gaztecilerle kahvaltıda bir araya gelen Hazim Sesli oldukça iddialı konuştu.

2023 yılının Uşak’ını planlamaya çalıştıklarını belirten SESLi bundan sonra Uşak’ta hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedi. 10 sivil toplum kuruluşu ile birlikte Uşak platformunu oluşturduklarını ve birlik beraberlik içinde Uşak’ın geleceği için çalışacaklarını söyleyen Hazim Sesli bundan sonra meslek komitelerinin de çok aktif çalışacağını belirtti.

Ekip ruhu ve birlik beraberlik içinde hareket edeceklerini belirten hazim SESLİ: “Sanayicilerimizden sadece aidat alıp iş yapmayan bir kurum olmaktan çıkacağız. Üyelerimizin sorunlarını çözmek için canla başla çalışacağız. Üyemizden aldığımızı üyemize vereceğiz. Bundan Sonra Uşak Ticaret ve Sanayi odasında hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Göreve geleli bir hafta olduk. KOSGEP kredileri Denizli’de ki bir elemanın işlerini takip etmemesinden dolayı bir senede ancak çıkıyordu. Şimdi o elemanı başka yere verdiler ve müdürle görüşecek bir yılda çıkan kredilerin sürecini bir haftaya indirdik. Uşak’a KOSGEP merkez müdürlüğü açılacak. Depreme dayanıklı olmayan mevcut binamızı yıkarak yerine akıllı bir bina yapacağız. Ayrıca Maliye Bakanlığı ile görüşmelerimiz sürüyor. Yeni yaptığımız bine ile şu anki defterdarlık binasını takas ederek burayı yıkıp beş yıldızlı bir otel yapmayı planlıyoruz. Bütün meslek komitelerimiz her ay düzenli olarak toplanarak daha aktif çalışacaklar. Hep birlikte Uşak’ın kalkınması için çalışıp çaba göstereceğiz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.