Uşak TV

SESLİ'NİN 5 ŞİRKETİNE İFLAS ERTELEME VE DENETCİ KAYYUM

Ekonomi

Operasyon kapsamında tutuklanan Hazim Sesli ve Mehmet Sesli’nin ortağı olduğu 5 şirket, iflas erteleme talebiyle mahkemeye başvurdu. Tedbir kararı veren mahkeme 5 şirkete denetçi kayyum atadı.

Uşak'taki Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda tutuklanan iş adamı Hazim Sesli ve Mehmet Sesli’nin ortağı olduğu 5 şirket, iflas erteleme talebiyle mahkemeye başvurdu. Mahkeme, şirketlere denetçi kayyum atanmasına karar verdi.
Sesli'nin tutuklanmasının ardından ekonomik sıkıntılar yaşayan şirket yönetimi, Sesli Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ, Sespa İhracat ve Pazarlama AŞ, Eten-Sesli Enerji Sanayi Ticaret AŞ, Sesli Pazarlama AŞ ve Sesli Mağazacılık AŞ için geçen hafta Uşak 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak iflas erteleme talebinde bulundu.
Mahkeme, tekstil, enerji ve pazarlama alanlarında faaliyet gösteren şirketler hakkında tedbir kararı uygulanmasına karar verdi ve şirketlere kayyum atadı. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Himmet Yaşar, denetçi kayyum olarak olarak görevlendirildi.
Uşak'ta Cumhuriyet Başsavcılığınca 14 Ekim'de başlatılan soruşturma kapsamında örgütün "Türkiye imamı"nın yardımcısı olduğu olduğu iddia edilen Hazim Sesli ile 4 kişi daha tutuklanmıştı.
Sesli’nin 5 şirketinde yaklaşık 500 kişi çalışıyor. 

Yorumlar (2)

Uşak kaybediyor 8 Yıl Önce

bunları anlamak imkansız ..sesli mi kaybediyor zannediliyor acaba..uşak önemli bir değerini yitiriyor..Allah yardımcıları olsun

sesli 8 Yıl Önce

ya sesli batsa mutlu olacaklar burada kaç kişi ekmek yiyor bu şirketin uşağa dahası türkiyeye ne kadar faydası var bilen var mı?

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.