Uşak TV

REZERVASYONUNUZU ŞİMDİ YAPIN MİLLERİNİZİ ÜÇE KATLAYIN!

Ekonomi

All-Accor Live Limitless ile bahar mevsimine muhteşem bir başlangıç yapın, 3 kat Mil kazanma fırsatını kaçırmayın!

Tatilinizi şimdi planlayın, ALL– Accor Live Limitless ile bahar mevsimine muhteşem bir başlangıç yapın.

İster kruvasan ve kahve kokusu eşliğinde Paris’i keşfediyor, ister Mauritius'un efsanevi kumsallarında güneşin tadını çıkarıyor olun, dünya çapında 4600'den fazla oteliyle ALL - Accor Live Limitless'in birbirinden farklı marka ve destinasyon seçeneğine göz atabilirsiniz.

Dünyanın herhangi bir yerinde favori destinasyonunuzu seçin ve konaklamanız için Raffles, Fairmont, SLS, SO/, Sofitel, Rixos, Mantis, MGallery, Pullman, Swissôtel, 25hours, Mövenpick, Novotel, Mercure, Adagio ve ibis gibi katılımcı markalarımızdan birinde tatilinizi planlayın. 15 Mayıs 2023
 tarihine kadar yapacağınız konaklamalarınız için 5 Şubat - 15 Nisan 2023 tarihleri arasında otelinizi ayırtın ve Üç Kat Miles&Smiles uçuş mili kazanın.
Tekliften yararlanmak için:

1. ALL üyesiyseniz: Buradan oturum açın, sayfanın altındaki "Giriş yap" düğmesini tıklayın ve Ödül Puanlarının otomatik olarak Miles&Smiles uçuş miline dönüştürülmesini etkinleştirin.
2. ALL üyesi değilseniz: Sayfanın altındaki "Üye ol" düğmesini tıklayarak ALL programına katılın ve Ödül Puanlarının otomatik olarak Miles&Smiles uçuş millerine dönüştürülmesini onaylayın.
3. Dünya çapındaki katılımcı otellerimizde 15/05/2023 tarihine kadar yapacağınız konaklamalar için 15/04/2023 tarihinden önce rezervasyon yapın.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.