Uşak TV

RECEP (EGEŞOK`TAN ARABAYI) KAPTI

Ekonomi

RECEP (EGEŞOK`TAN ARABAYI) KAPTI

Egeşok Alışveriş Merkezleri tarafından düzenlenen Renault Clio çekilişi bugün Uşak beşinci noteri huzurunda gerçekleştirildi. Araç Çadırcılık yapan Recep Kaptı’ya çıktı. Talihlinin soyadı Recep Arabayı Kaptı şeklinde gülüşmelere neden oldu.

Otomobil çekilişi Egeşok alışveriş Merkezleri Park Center da gerçekleşti. Araç çekilişini Egeşok Alış veriş merkezlerinin 14. Yılı nedeniyle gerçekleştirdiklerini söyleyen Ege Şok Alış Veriş Merkezleri Sahibi Halis Arslan gelecek yıl Araç dışında hediyelerde verecekleri açıkladı. Kuruldukları ilk günden beri müşterilerine kaliteyi ucuza verme çabası içinde olduklarını anlatan Halis Arslan araç çekilişini kendilerini bu günlere getiren müşterilere bir armağan olarak yaptıklarını söyledi.

Halis Arslan’ın konuşmasından sonra çekiliş 5. Noter huzurunda gerçekleştirildi. Çekilişe 112 Bin bilet ‘in katıldığı belirtildi. Çekilişte otomobil Recep Kaptı’ya çıktı. Çadır malzemeleri satan recep Kaptı’ya mutlu haber mağaza yöneticileri tarafından verildi. Mutlu haberi alan Recep Kaptı Park Center’a gelerek aracının anahtarını Egeşok Alışveriş Merkezleri sahibi Halis Arslan’dan teslim aldı.

Arabanın kendinse çıktığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Recep Kaptı açıldığı ilk günden itibaren Egeşok Alış Veriş merkezlerinin müşterisi olduklarını ve aracın kendisine çıktığı içinde çok mutlu olduğunu söyledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.