Uşak TV

PAZARCILARIN SOSYETE PAZARI İSYANI

Ekonomi

Pazar ve tuhafiyeci esnafının yoğun tepkileri nedeniyle sosyete pazarı iptal edildi. Ancak firma hala pazarı düzenleyeceğini idda ediyor reklamalara devam ediyor.

 Piyasalar da ekonomik kriz hat safhadayken Uşak Belediye Sigorta pazarında Pazar günleri Sosye Pazarı kurmak istemesi Uşaklı pazarcıları ve esnafları isyan ettirmişti. Manavlar odası ve Tuhafiyeciler odası ile pazarcılar Belediyenin bu tutumunu kınamışlar ve sosyete pazarının Uşaklı esnaflara daha büyük zara vereceğini iddia etmişlerdi. Belediye Başkanı Nurullah Cahan Bu tepkiler üzerine Sosyete pazarından vazgeçtiklerini ancak Uşaklı esnafların bu tür çalışma yapmak istemeleri halinde destek olacakları sözünü verdi. Ancak Sosyete pazarını kuracak olan firma hala reklamlarına devam ediyor, ve pazarın açılacağını uzun süreli bir anlaşma yaptıklarını iddia ediyor.

Manavlar Odası Başkanı ismet Kızılay Uşak belediyesini pazarcı esnafına ilgi göstermemekle Pazar yerlerinde gerekli düzenlemeleri yapmamakla eleştiriyor. Örneğin Sigorta pazarında Pazar yerinde tuvaletlerin bulunmadığını ve pazarcıların alışveriş merkezinin tuvaletlerini kullanmak zorunda kaldıklarını söylüyor.

Sosyete Pazarının açılıp açılmayacağı tam olarak 17 Nisan da belli olacak. Çünkü firma afişlerinde pazarın 17 Nisan da açılacağını duyuruyor. 










Yorumlar (5)

Uşaklı 8 Yıl Önce

bakkalda 1 tl ye ekmek satarken iyi , halk ekmek 65 kuruşa satınca kötü ; tuhafiyede kafana göre etiketle fahiş fiyata sat iyi , sosyate pazarı gelince kötü , unutmayın beyler uşakta esnaftan çok ihtiyaç sahibi vatandaş var , bizler için ne uygun olacaksa o gelmelidir , yoksa bu doyumsuz esnaf asla doymaz , esnaftan çok vatandaş vardır ve belediyenin asli görevi vatandaşa uygun hizmetleri açmak ve açılmasına aracılık etmektir.

feed 8 Yıl Önce

herkes yasalar dahilinde istediğini yapar. uşak esnafı neyden korkuyor demek ki kendi yanlışlarını kendileri biliyorlar ki pazarda başka oyuncu istemiyorlar

Mehmet Ali ERSOY 8 Yıl Önce

İsmet bey, 67 vilayeti dolaştığınızı söylüyorsunuz diğer vilayetlerde pazarlarda çocuk parkı ve buna benzer yerleri esnaf odalarının yaptığını söylüyorsunuz 14000 tane üyeden topladığınız aidatlarla 67 vilayeti gezeceğinize pazar yerlerine böyle hizmetler yapsanız ondan sonra çıkıp ahkam kesseniz daha iyi olur. Belediyemizin Uşak'ımıza yaptığı hizmetlere engel koymaya çalışmayın.. İşine bak !!!

gerceksöz 8 Yıl Önce

kim bu mafya kılıklı adamlar belediye bunlara boyun eğerse vay uşaklının haline .nerede bit pazarcı varsa hepsi uşakta. başkan herkes kendi̇ çöplüğüne gi̇tsi̇n yetti̇ artik.

Tüketici 8 Yıl Önce

Doğru söze ne denir bravo Allah razı olsun sizden

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.