Uşak TV

OSBİAD İLK GENEL KURULUNU YAPTI

Ekonomi

OSBİAD İLK GENEL KURULUNU YAPTI

OSBİAD ( Uşak Organize Sanayi Bölgeleri Ve İş Adamları Derneği )İlk Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.

Uşak Organize Sanayi Bölgeleri ve İş Adamları Derneği ( OSBİAD ) 1. Olağan Genel Kurul'unda, Genel Başkanlığa UOSB Yön. Kur. Başkanı Ali YILDIRIM seçildi.

Dernek üyelerinin büyük çoğunluğunun katılımı ile dernek merkezinde gerçekleştirilen genel kurulda, 2 yıllığına yönetim ve denetim kurulu üyeleri seçimi yapıldı.

Uşak Organize Sanayi Bölgeleri ve İş Adamları Derneği ( OSBİAD ) Kurucu Genel Başkanı da olan Ali YILDIRIM, Genel Kurul'un açılış konuşmasında, " Uşak'ta bulunan Organize Sanayi Bölgelerinin gelişerek, iş adamlarının Uşak'ın gelişmesinde daha etkin bir rol oynayabilmelerini sağlamak ve çalışmalarda bulunmak için kurucu yönetim kurulu arkadaşlarımla kısa sürede derneği kurduk ve ilerleyen günlerde yeni katılımlarla daha zengin bir yapıya kavuşacağız.” dedi.

Genel kurulda derneğin kurulma amaçları hakkında bilgi veren Başkan Ali YILDIRIM, Ekonomik, sosyal ve kültürel sorunlarının çözülmesine yardımcı olmak, ticari münasebetlerin en iyi ve en verimli şekilde devamını sağlamak, ülke ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla derneği kurduklarını belirterek, OSBİAD'ın Uşağımıza, Vatanımıza ve Milletimize hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Genel Kurul sonucuna göre yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşmuştu: Yönetim Kurulu Asil Üyeler:

Başkan Ali YILDIRIM, Başkan Vekili Mehmet SESLİ, Başkan Yardımcıları Barış ALTINORDU, Metin ÇEKÇEK, Cüneyt UZCAN, Metin DOKUR, Üyeler Hülya GEDİK, Serdar SAĞIROĞLU, Nail Erdinç GÖKMEN, Erol POLAT, Alper SARIKILIÇ, Sedat UÇAR, Cumhur MERT, Savaş ÖZDOĞRU, Serdar YANGINCI.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Ünal ÖZKAÇAR, Hakan ÖZOĞUL, Hasan ATLIAY, Oktay ÇELİK, Melih SAĞCAN.

Denetim Kurulu Asil Üyeler: Ayhan TÜRKAY, Mehmet ÖREKŞELE, Kazım BATTAL

Denetim Kurulu Yedek Üyeler: Sait Vakas YEŞİL, Anıl ÖNDER, Bilal ALTINORDU.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.