Uşak TV

OFFENBACH VALİSİNDEN UOSB ZİYARETİ

Ekonomi

OFFENBACH VALİSİNDEN UOSB ZİYARETİ

Kardeş Şehir Almanya’nın Kreiss-Offenbach Kenti Valisi ve Beraberindeki Heyet Uşak Organize Sanayi Bölgesini Ziyaret Etti.

Ziyarette konuşan Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım UOSB hakkında genel bilgiler verdi. Uşak Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmaların sektörleri, bölgenin teknik ve alt yapı hizmetleri hakkında bilgiler verdi.

İşgücü sağlama konusunda Almanya’nın Türkiye için ayrıca önem taşıyan bir ülke olduğunu söyleyen Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım, bu ilişkilerin aktif ziyaretlerle pekiştirildiğini kaydetti.

Ziyarette konuşan Kreiss-Offenbach Valisi Oliver Quilling ise, misafirperverliklerinden dolayı Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım’a teşekkürlerini sunarak, Uşak ile olan kardeşlik ilişkilerinin kendileri için büyük önem taşıdığını belirtti.

Uyum politikasının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Quilling, 340 bin nüfuslu kentlerinde sadece kendi kaymakamlık bölgelerinde 15 binden fazla Türk yaşadığını, kendilerine bağlı 13 beldede genel olarak Türk nüfusunun Alman nüfusundan fazla olduğunu ifade etti.

Türk ve Alman ilişkilerin son derece yol kat ettiğini kaydeden Vali Quilling, bu ziyaretleri ile bu ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlamaktan gurur duyacaklarını belirtti.

Kreiss-Offenbach Valisi ve beraberindeki heyet Uşak Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmalardan Balta Group, Hitit Seramik, Muratbey Peynirleri ve Yıldırımlar Baskı Boya’yı ziyaret etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.