Uşak TV

Müsiad Uşak Şubesi Törenle Açıldı

Ekonomi

Müsiad Uşak Şubesi Törenle Açıldı

Müstakil İşadamları Derneği (MÜSİAD) Uşak Şubesi yapılan törenle açıldı.

İsmetpaşa Caddesi üzerindeki dernek binası önünde gerçekleşen açılış törenine Vali Mehmet Ufuk Erden, Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Ekonomiden Sorumlu Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Durmuş Yılmaz, Ak Parti Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Uşak Şube Başkanı Nuri Arslan, Ak Parti İl Başkanı Basri Yıldırım, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kuvvet, Uşak Deri Karma Osb Yönetim Kurulu Başkanı Akif Küplemez, Uşak Osb Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım, Uşak Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Sezer, sanayiciler ve vatandaşlar katıldı.
Açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Uşak Şube Başkanı Nuri Arslan, şehir için verimli çalışmalar yapacaklarını ifade ederken, Vali Erden de derneğin, ilin sosyal ve ekonomik yaşamına faydalar sağlayacağını ifade etti.. Genel Başkan Olpak ise, Türkiye'deki MÜSİAD ailesine bugün Uşak'ın da katıldığını, MÜSİAD Uşak Şubesi'nin kent için hayırlı olmasını ifade etti. Açılış kurdelesi kesildikten sonra bina ziyaret edildi.
Açılış törenin ardından Can Palas Düğün Salonu'nda derneğin gala programı yapıldı. Kur'an tilavetinin okunmasıyla başlayan programa katılan konuklar açıklamalarda bulundu.
MÜSİAD'ın Genel Başkanı Nail Olpak ülke genelinde 7 bini aşkın üyesi bulunduğunu ve 143 noktada hizmet verdiğini belirti. Nail Olpak, "Sektörler bazında önemli faaliyetlerimiz oluyor. Hükümetimiz, son 10 yılda pek çok yenilik ve reforma imza attı. Yatırımcı için önemli unsurlardan olan siyasi istikrarla beraber mali disiplin sağlandı, güven ortamı oluşturuldu, sağlanan huzur ortamı da devam etmekte. Atılan bu olumlu adımların meyvelerini aldık ve alıyoruz. Bu dönemde ekonomi yönetiminin, mali disiplinden taviz vermeyen ama özellikle küçük ve orta boy işletmeleri de kendi halinde rüzgarlara terk etmeyen, tüketimi körüklemeyen ama 2012'de olduğu gibi iç piyasayı daraltmayan bir ekonomi politikası sürdürmesini bekliyoruz." dedi.
Program, hediye sunumu ve yeni üyelere rozet takılmasıyla devam etti. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.