Uşak TV

MİLYONLARCA LİRALIK KARŞILIKSIZ ÇEK KESEN İŞ ADAMI FABRİKAYI BALDIZIN ÜSTÜNE YAPMIŞ

Ekonomi

Milyonlarca liralık çeklerini ödemeyen iş adamından baldızlı çeteli fabrika kurtarma operasyonu.

Piyasalar kötü. Ekonomik kriz hat safhada. Çekler ödenmiyor. Birde bunun üzerine yaşanan hain darbe teşebbüsü tuzu biberi oldu. Gerçekten Çeklerini ödeyemeyip ödemeye çalışanlara lafımız yok.

Çeklerde Hapis cezasının kaldırılması bir çok sanayici ve işadamının batmasına yol açıyor. Piyasaya yüklü miktarda çek kesenler çekleri ödeyemeyip yada ödemeyerek sanayici ve esnafları mağdur ediyor. Geçtiğimiz günlerde aldığımız bir telefonda şehir dışından arayan bir beyefendi Uşak’ta bir fabrikada yüklü miktarda alacağı olduğunu firma sahibinin telefonlarına çıkmadığını, şahsın fabrikayı da başkasının adına geçirdiğiniı alacağını alamadığını söyledi. Arayan işadamı kendisini Uşaklı işadamının dolandırdığını iddia ediyordu. Konuyu araştırmaya başladığımızda oldukça bir sonuç çıktı ortaya.

Söz konusu fabrika binasına gittiğimizde Fabrikanın çalıştığını ve büyük bir fabrika olduğunu gördük. Fabrikanın sahibini araştırdığımızda ise bir bayanın üzerine kurulmuş bir şirket olduğunu gördük. Araştırmamıza devam ettiğimizde bu bayanında çekleri kesen işadamının baldızı olduğunu öğrendik. Üstelik aslında daha önce fabrika binası da Çekleri kesen işadamının değil başka bir şirket üzerindeymiş. Çıkın işin içinden çıkabilirseniz. Eskiden Çeklerde ceza vardı ve insanlar kötü niyetli davranamıyordu ancak hapis cezaları kalkınca maalesef böyle art niyetli kişiler bunu suistimal edebiliyor.

Aldığımız duyumlara göre aslında fabrikayı Uşak’ta Fabrika batırmakla ünlü bir isim koruması altına almış. Fabrikaya da adamlarını yerleştirmiş. Gelen gidene de biz burayı devir aldık falanca devir aldı diyerek ünlü bir mafya babasının adını kullanıyorlar.

Bu işadamımıza tavsiyemiz eğer gerçekten battın ve borçlarını ödemek için baldızının üzerine geçirdinse lafımız yok. Ama borçları ödememek için bu yola başvurdunsa takipçiniz. Ayrıca seni Devlet korur polis korur jandarma korur. Piyasada fabrikaları çöreklenenler korumayı bırak elinde daha ne varsa alır götürür. Bizden söylemesi.

 

ÖNEMLİ NOT

Şimdi Bu darbe girişimi oldu Devlet FETÖ ile bağlantılı kişilerin mal varlığına el koyuyor ya, olmuşken hükümet bir kanun çıkarmalı. Mal varlığının kaynağını açıklayamayanların mal varlığına devlet el koymalı. Ne kadar güzel olur değil mi? Piyasada onu bunu tokatlayarak mal mülk servet sahibi olmuş, ne kadar kişi varsa malının gittiğini bir düşünün. Adamın yiyecek ekmeği yok onu bunu tokatlayanlar üzerine milyonlarca liralık mal yapmış. Bu tür adamlara hiç acımayacaksın. 

Yorumlar (2)

gerçek 8 Yıl Önce

Eskiden bu şahsin müdürü DENIZ KARAKAYA idi ve bu mallari kaçirdiktan sonra işi birakti bu milletin parasini odemeyen patronun mallarini kacirmasina yardim et birde namuslu şekilde hayatini sürdur yakisiyormu deniz efendi şimdi ise yerini devralan OSMAN KARACA ayni sekilde benim haberim yok deyip kahraman erdogan ile beraber sehir disina çikip hesap kitap topluyorlar hani batan bu milletin parasi ile bina yap ve ben battim olurmu

karagulle 8 Yıl Önce

Zaten daha önce bu firmayi çalistiranlar 2 ogul bi baba bunlar KAHRAMAN -LÜTFİ-babalari CENGİZ erdogan bunlari takip eden kahramanin bacanagi murat zaten işyeride murat in haniminin üzerine yapildi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.