Uşak TV

MEDOKSAN'IN FABRİKA BİNASINI ÇÜMEN DERİ ALDI

Ekonomi

Geçtiğimiz günlerde Medoksan'a ait fabrika binası Maaşsız çalışan UTAŞ Başkanı Ali Rıza Çümen'in ortağı olduğu Çümen Deri ye satıldı.

Uşak Organize Sanayi Bölgesinde Boyahanesi bulunan Medoksan Tekstil zor duruma düşünce fabrika binasını satmak zorunda kaldı. Fabrika binası 1 Milyon 800 Bin liraya Ali Rıza Çümen ve kardeşlerine ait Çümen Deri tarafından satın alındı. Tapu devir işlemi sessiz sedasız yapıldı. 
Uşak Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Metin Dokur'a ait dev boyahanane uzun zamandır maddi sıkıntı içindeydi. Geçtiğimiz günlerde Medoksan'a ait fabrika binası Maaşsız çalışan UTAŞ Başkanı Ali Rıza Çümen'in ortağı olduğu Çümen Deri ye satıldı. Satış rakamının 1 Milyon 800 Bin lira olduğu gelen bilgiler arasında. 
Uşak'ın en çok konuşulan isimleri arasında yer alan ve Gerçek Belediye Başkanı olduğu iddia edilen UTAŞ BaşkanI Ali Rıza Çümen geçtiğimiz günlerde 2 Milyon 700 Bin liraya 3 parçadan oluşan yeni çevre yoluna Cephe 65 dönümlük bir tarlayı da çalışanı Metin AKÇA adına aldığı ortaya çıkmıştı. 
Uşaklı dericiler bir bir iflas ederken UTAŞ Başkanı Ali Rıza Çümen'in mal varlığındaki artış gözlerden kaçmıyor. 


Yorumlar (1)

usaklı 7 Yıl Önce

gazeteci arkadaşlar bu utaş ın sürekli takip etsin.bu utaş ile belediyenin hortumlandığını düşünüyorum.utaş niye var hala anlamadım.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.