Uşak TV

Mağduriyet Yer Değiştirdi!

Ekonomi

Mağduriyet Yer Değiştirdi!

Sigara yasağının genişlemesiyle birlikte esnaf kapılarını artık Açıkhava yani dumansız hava sahasına açtı. Daha önceleri kapalı kapılar ardında içilen sigara dumansız hava sahası uygulaması ile kapıları açmakla kalmadı esnaf artık soluğu ya işletmesine açılan arka bahçede ya da dükkanının önünde aldı.

Böylece önceden sigara içmeyenler kapalı kapılar ardında mağdur olurken şimdi sigara içenler mağdur duruma düştü . Oysa sigara içmeyenleri korumak, içmeyenleri mağdur etmeden mümkündü. Geniş mekanları bölmelere ayırmak bu durumun en akılcı çözümü olarak görünüyordu ve öylede oldu. Mekanlarının açık havaya uygunluğundan faydalanan işletmeler sigara yasağını delerek sigara içenleri mağdur etmemek için hemen uygulamaya geçtiler. Mekanlarında açık hava alanları yaratmak maksadıyla çatılarını kaldırarak sigara içenler için ayrı bir bölüm hazırladılar.

İşte geçtiğimiz günlerde günün yorgunluğunu atmak ve bir kahve içmek için gittiğimiz Uşak’ın güzide ve temiz mekanlarından biri ile size örnek vereceğiz. Uşak ekonomisine katkıda bulunan Adem YALÇIN’ın sahibi olduğu Cafe Lal sigara yasağına uymuş olmakla birlikte temiz ve kaliteli hizmeti ayrıca müşterisine olan samimi yaklaşımı ile ortamın ne derece ailevi bir huzur ve sıcaklığı olduğunu birden hissettiriyor. Bir taraftan aileleri ile gelen çocuklar mekanın rahat ve geniş olmasından faydalanarak meraklı gözler ile duvar resimlerine bakarken diğer taraftan aileler, Cafe Lal çalışanları ile adeta bütünleşip bir aile olmanın huzurunu ve güvenini yüreklerinde hissediyorlar. Birde bunlara gençler eklenince ortaya çıkan tablo gerçekten yaşanılası oluveriyor.

Sigara yasağına aldırış etmeden paylaşılan her tatlı cümle Cafe Lal’ın samimi ve güler yüzlü hizmeti ve Cafe Lal içinde adeta bir Lal ailesi kurmanın sevinci ve mutluluğu ile açık havada Uşak semalarında tatlı bir huzur ve neşe olup adeta yıldızlar ile bütünleşiyor.

Biz yapılmayanı yapmaya hep devam edecek ve bu tür temiz kaliteli hizmetiyle müşterisi ile adeta aile olmuş güzide işletmelerimizi sizlere tanıtmaya devam edeceğiz.

Bize verdikleri emek ve gösterdikleri samimi ve güler yüzlü yaklaşımlarından dolayı Cafe Lal çalışanları başta olmak üzere yönetimine teşekkür ediyoruz .

Dumansız hava sahasını bizde destekliyoruz ama özgürlükler kısıtlanmadan…



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.