Uşak TV

KARAHALLI OSB, UŞAK OSB`YE ZİYARET

Ekonomi

KARAHALLI OSB, UŞAK OSB`YE ZİYARET

Karahallı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Uşak Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.

Ziyarete Karahallı Kaymakamı ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sinan ASLAN, Karahallı İlçe Belediye Başkanı ve Karahallı Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Nihat SÜZEK, Karahallı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Karahallı OSB Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet CEYHAN, Karahallı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Karahallı OSB Yönetim Kurulu Üyesi Celal GÜL, Karahallı Ticaret ve Sanayi Odası ve Karahallı OSB Yönetim Kurulu Üyesi Şakir DURSUN, Karahallı OSB Müdürü Hüseyin BİLGİN, Karahallı OSB Muhasebe Sorumlusu Talip SELVİ katıldı.

Karahallı OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Karahallı Kaymakamı Sinan ASLAN, Karahallı OSB olarak daha çok yolları olduğunu belirtti ve Ege Bölgesi’nde gelişmiş ve Bölgede söz sahibi olan Uşak Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek, UOSB’nin geldiği noktayı yerinde görmeyi ve bundan sonraki projeleri hakkında bilgi sahibi olma amacıyla ziyarete geldiklerini belirtti.

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali YILDIRIM, Uşak Organize Sanayi Bölgesi ve Bölge Müdürlüğü hakkında bilgi verdi. Bölgede faaliyet gösteren firmalar ve sektörleri hakkında bilgi veren Ali YILDIRIM, Uşak Organize Sanayi Bölgesi’nin halen yürütmekte olduğu projeleri ve önümüzdeki dönemde hayata geçireceği projeler hakkında bilgi verdi. Ali YILDIRIM ayrıca Uşak Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nün organizasyon yapısı, kadrosu ve hizmet yaklaşımını anlatarak, “Mevcut Durum Analizi ve Stratejik Plan Çalışması” projesinin sonuçları doğrultusunda, teknik ve idari hizmet standartlarının daha da ileriye götürüleceğini belirtti. Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali YILDIRIM ayrıca Karahallı Organize Sanayi Bölgesi’ne teknik ve idari anlamda destek olacaklarını, bu konuda yardıma hazır olduklarını dile getirdi.

Toplantı sonunda Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’nun, Karahallı OSB Yönetim Kurulu’na hediyelerini vermelerinin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.