Uşak TV

Genç İşadamları KKTC’yi ziyaret ediyor…

Ekonomi

Genç İşadamları KKTC’yi ziyaret ediyor…

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) ve İstanbul Genç Girişimciler Derneği (İSGİD) heyeti, KKTC Başbakanı sayın Derviş EROĞLU’nu makamında ziyaret edecek. 13 -15 Kasım 2009 tarihlerinde düzenlenen TÜGİK & İSGİD KKTC Ziyaret ve İşbirliği Organizasyonu kapsamında 14 Kasım 2009 tarihinde yapılacak protokol ziyaretlerinde, gerek Türkiye’nin gerekse de KKTC’nin AB müzakerelerine ilişkin süreci değerlendirilecek ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulacak. Organizasyon çerçevesinde ayrıca 14 Kasım 2009 akşamı düzenlenecek Gala Yemeği’ne ise KKTC Cumhurbaşkanı sayın Mehmet Ali TALAT katılacak.

 

KKTC Protokol ziyaretlerine TÜGİK Genel Başkanı sayın Hazim SESLİ, TÜGİK YİK Başkanı sayın Oktay MERSİN, TÜGİK Başkanvekili sayın Erdal ŞAHBAZ, İSGİD ve MARGİF Başkanı sayın Erkan GÜRAL, İSGİD Başkanvekili sayın Murat ERSOY, KKTC GİAD Asbaşkanı sayın Gizem ÇELİKER ile TÜGİK ve İSGİD Yönetim Kurulu ve üyeleri katılacaklar.

 

Ziyaretler sonrasında ise Kıbrıslı işadamlarımız ile Türk işadamlarımız ikili görüşmeler yaparak, karşılıklı iş ortamının geliştirilmesi konularında fikir alışverişinde bulunacaklar…

 

 

TÜGİK & İSGİD KKTC Ziyaret Programı

Tarih: 14 Kasım 2009

Saat: 09.00 KKTC Başbakanı Derviş EROĞLU’nu makamında ziyaret

 20.00 Gala Yemeği (KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali TALAT’ın katılımı ile)

 (Di Figaro Restoran – GİRNE)

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.