Uşak TV

GEDİK PİLİÇ'İN FASONCUSUNA ÖDEDİĞİ BEDEL ÇARPITILIYOR

Ekonomi

Uşak Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Sezer Gedik Piliç ile alakalı yapılan haberlerin gerçek dışı olduğunu belirterek üyesine sahip çıktı.

 Uşak Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Sezer, Son günlerde basında yer alan, aynı zamanda Borsamız üyesi olan Gedik Tavukculuk ve Tarım Ürünleri A.Ş firması hakkında çıkan haberler camiamızı son derece üzmüştür, dedi

Gedik Tavukçuluk ve Tarım Ürünleri A.Ş. Firmasına yapılan Fason Üretim için ödenen Bedel Çarptırılmaktadır

Sezer, Basında yer alan haberde adı geçen Hakim M.Başer’in ailesine ait 2 adet kanatlı hayvan işletmesi bulunmaktadır. Gedik Tavukçuluk ve Tarım Ürünleri A.Ş firması bu iki işletmeden 45 günde bir canlı tavuk alımı gerçekleştirmektedir. Alım karşılığında ödenen bedeller çarptırılmaktadır.

Hakim M.Başer’in ailesine ait işletmeler Gedik Tavukçuluk ve Tarım Ürünleri A.Ş firmasına fason üretim yapan 500’e yakın işletmeden sadece bir tanesidir.

 Sezer, Gedik Tavukculuk ve Tarım Ürünleri A.Ş. köklü ve istihdam yaratan bir firmadır,

Uşak Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Sezer, Gedik Tavukçuluk ve Tarım Ürünleri A.Ş.firması ISO sıralaması nda ilk 250 firma içersinde yer almış, UŞAK TİCARET BORSASI en çok işlem yapan firmalarındandır, dedi

 İstihdama yaptığı katkı küçümsenmeyecek kadar önemlidir. 1 500 kişiye bizzat fabrikasında 3.000 kişiye dolaylı yoldan istihdam yaratmaktadır.

 Yanlış haberlere mahal vermemek için, haber yapılırken,yasalarla kurulmuş ilgili bakanlıkların denetimi ve kontrolü altında işleyişini sürdüren STK ların görüşü alınması büyük önem arz etmektedir.

Sezer, Yanlış Haberler İş Dünyasına Zarar vermektedir

Uşak Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Sezer, Gedik Tavukçuluk ve Tarım Ürünleri A.Ş. firması ile adı geçen Hakim Mustafa Başer ‘in ailesi arasında ticari alışveriş in dışında herhangi bir bağ bulunmadığı gibi bu tip sehven yapılmış haberler iş dünyasına zarar vermesinden dolayı UŞAK TİCARET BORSASI olarak üzüntü duyduğumuzu beyan ederiz, dedi.




Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.