Uşak TV

FASLI İŞADAMLARINDAN UTSO’YA ZİYARET

Ekonomi

FASLI İŞADAMLARINDAN UTSO’YA ZİYARET

FASLI İŞADAMLARI UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI İSMAİL KARAMAN’I ZİYARET ETTİ

Deri, tekstil, ayakkabı imalatı ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren 9 kişiden oluşan Fas’tan gelen heyet Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı İsmail KARAMAN’ı ziyaret etti.

Uşak’ın ekonomik yapısı hakkında bilgi veren Karaman “Sanayi portföyüne bakıldığında geniş bir yelpazeye sahip olan Uşak’ta tekstil ve deri sektörü lokomotif rolü oynarken seramik, gıda, geri dönüşüm gibi birçok sektörde yelpazenin diğer renklerini oluşturmaktadır. Alt yapısını tamamlamış 2 adet sanayi bölgemizle yatırım yapılanabilecek tüm sektörlere açığız. Karma Organize Sanayi Bölgemiz sadece bu bölgenin değil tüm Türkiye’nin deri ihtiyacını karşılayacak kapasiteye sahip. Özellikle küçük baş deri sektöründe Uşak çok ileri seviyelere ulaştı.” olduğunu belirtti.

Heyette yer alan iş adamı Mohamed BERRADA “Sizlere öncelikle bizleri çok iyi karşıladığınız için teşekkür ediyoruz. Bizlerin amacı iki ülke arasında daha sıkı iş ilişkilerinin kurulması ve beraber çalışılmasıdır. Karşılamanızdan ötürü teşekkürlerimi yinelemek istiyorum” derken, iş adamlarından Mohamed İDRİSSİ ise; “Bu programdan çok memnunum, bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Gördüğüm kadarıyla Türkiye konumu ve iş ilişkileri anlamında çok gelişmiş bir ülke. Düzenlenmiş olan toplantılarda öncelikli amacımız ticari işbirliğimizin giderek artması. Umuyoruz ki; burada olmamız sonucunda iki ülke arasında ticari anlamda çok güzel işbirlikleri gerçekleşecektir” diyerek ziyaretlerindeki amacı ve memnuniyetlerini dile getirdiler.

Kendilerini Fas’ın gözlemci ekibi olarak nitelendiren 9 kişilik ekip, bundan sonraki ziyaretlerini Fas Ticaret Odası heyeti ile gerçekleştireceklerini belirttiler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.