Uşak TV

EVLERİ YANAN VATANDAŞLARA BELEDİYEDEN YARDIM

Ekonomi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, evleri yanan vatandaşların yaralarının sarılması için çalışma yaptıklarını belirtirken,”Dar zamanlarında hemşehrilerimizin yaralarını sarmak bizler için önemlidir” ifadesini kullandı.

 Uşak Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Çeşitli nedenlerden dolayı evleri yanan vatandaşlara destek oluyor. Mağdur vatandaşların evlerini ziyaret ederek nakdi yardım yapılıyor. Bugüne kadar 9 vatandaşa evleri yandıktan sonra destek sağlanıldı.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Belediyemiz sosyal konulara parmak basarak vatandaşlarımızın yanında olmaktadır. ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ düşüncesini kendimize ilke edinirken, kurduğumuz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz yardımlar hususunda hakkını veren bir yapıda çalışmalarını sürdürmektedir. iz bu duruma düşen hemşehrilerimizin acılarını bir nebze olsun dindirmek için çaba vermekteyiz. Ekiplerimiz yaşanan yangın vakalarının akİlimizde her yaş grubundan herkese farklı projelerle hitap eden kurumumuz, son olarak evleri yanan vatandaşlarımızın da yanında yer almaktadır. Babinde olay yerine giderek ihtiyaçlarına göre nakdi yardım için hemen çalışmalarına başlamaktadır” diye konuştu.









Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.