Uşak TV

EMEK HOME'DEN KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL KAMPANYA

Ekonomi

Emek Home Collection By Ali AKIN – Caploonba Bebek Çocuk Genç Odası Uşak Mağazasından 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel Çok Özel Kampanya.

Emek Home Collection By Ali AKIN Yetkililerinden Yapılan Açıklamaya Göre Kadınlarımız ve Hemşerilerimize Yönelik Yaptığımız Kampanyamızın İçeriği; Kampanya Afişimizi Herkese Açık Şekilde Facebook Duvarınızda Paylaşıyorsunuz. Bir Ekran Görüntüsü Alarak Kampanya Başvuru Formunu Doldurup Bize Gönderiyorsunuz. Bizde Yapılacak Olan Çekiliş Sonucunda 1 Kişiye Aynalı Şifonyer ve Komodin; 1 Kişiye Aynalı Takı Dolabı; 1 Kişiye de Bebek Banyo Küvet Seti Hediye Ediyoruz. Kampanyamızın Katılım ve Detayları Aşağıda Mevcuttur.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel (Bu Paylaşımı Herkese Açık Olarak Duvarınızda Paylaşmalı ve Bu Paylaşımın Ekran Görüntüsünü Yüklemelisiniz. Ayrıca www.facebook.com/caploonbausak sayfasını beğenmiş olmanız gerekmektedir.)
Takipçilerimiz arasından yapacağımız çekilişle 3 kişiye Çeşitli Hediyeler veriyoruz. 1 adet Aynalı Şifonyer ve Komidin, 1 Kişiye Aynalı Kırmızı Takı Dolabı, 1 Kişiye Küvet Seti hediye ediyoruz, Facebook sayfamızı beğenin, Bu gönderiyi paylaşın ve başvuru formunu doldurun çekilişe katılın. Ayrıntılı bilgi ve katılım için aşağıdaki link e tıklayın ve linkte ki formu doldurmayı unutmayınız lütfen...
//emekofis.com.tr/Kampanyalar/8-Mart/Caploonba.html


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.