Uşak TV

EGİFED GENEL KURULU İZMİR’DE YAPILDI.

Ekonomi

EGİFED GENEL KURULU İZMİR’DE YAPILDI.

Ege Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu (EGİFED) Genel Kurul toplantısı EGİAD’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. EGİFED’e bağlı Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) , Balıkesir Genç İşadamları Derneği (BAGİAD), Manisa Genç İşadamları Derneği(MAGİAD), Akhisar Genç İşadamları Derneği(AKGİAD), Nazilli Genç İşadamları Derneği(NAZGİAD) ve Bandırma Genç Girişimci İşadamları Derneği’nin (BANGİAD) üyelerinin katıldığı toplantıda yeni dönem yönetim kurulu belirlendi.

TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral ve EGİFED Kurucu Başkanı Fatih Dalan’ın konuklar arasında olduğu Genel kurul toplantısı EGİFED Yönetim Kurulu Başkanı Sırrı Yırcalı’nın açılış konuşmasıyla başladı. EGİFED faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Yırcalı, Ege Bölgesindeki önemli genç işadamlarını bünyesinde barındıran Ege Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu’nun genç, dinamik, çeşitli sektörlerde, farklı il ve ilçelerde, faaliyet gösteren, bölgemizin genç işadamlarının bir araya geldiği bir platform olduğunu; sosyal sorumluluk bilinciyle ortak amaçlar, ortak hedefler doğrultusunda yeni dönemde de yeni projelere imza atacağına inandıklarını belirtti.

EGİFED Kurucu Başkanı Fatih Dalan ise yaptığı konuşmada, EGİFED’in Türkiye Genç İşadamları Dernekleri Konfederasyonu (TÜGİK) bünyesinde en güçlü ve en etkin federasyon olduğunu belirterek, bölgemizin genç işadamlarının oluşturduğu bu dinamizmin yeni dönemde de yakalanacağını ve başarılı olacağına inandığını ifade etti.

TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral ise TÜGİK faaliyetleri hakkında bilgi vererek, Konfederasyon çatısı altında yer alan önemli federasyonlardan biri olan EGİFED’in seçilen yeni dönem yönetim kurulunu kutladığını, başarılar dilediğini belirtti.

EGİFED 4.Dönem Genel kurul toplantısı sonucu oybirliği ile seçilen yeni dönem yönetim kurulu adına konuşan Temel Aycan Şen katılan delegelere ve konuklara teşekkür etti. EGİFED’in kuruluşundan bu yana görev yapmış Sn.Fatih Dalan, Sn.Cemal Elmasoğlu ve Sn.Sırrı Yırcalı başkanlığındaki yönetimlerin başarılı faaliyetlere imza attıklarını, kendilerine federasyon adına teşekkür ettiklerini söyledi. Bu başarılı çıtayı daha da yükseğe taşımak için çalışacaklarını belirten Şen, EGİFED’in bölgede ve TÜGİK çatısında daha etkin görevler alması, daha fazla söz sahibi olabilmesi için projeler üretmeye devam edeceklerini söyledi. BANGİAD’ın aralarına katılmasıyla güçlendiklerini ifade ederek, bölge bazında yeni derneklere kapılarının herzaman açık olduğunu belirtti.

EXPO 2020’nin sadece İzmir’in projesi değil Ege Bölgesi projesi olduğunun altını çizen Temel Aycan Şen, bu hedefi yakalamak için çalışmaların Ege bölgesine yayılması gerektiğini vurguladı. Bu anlamda EGİFED olarak EXPO 2020’ye yönelik projelerin ve hazırlıkların bölge çapında gerçekleştirilmesi ve EXPO çalışmalarına katkı sağlanabilmesi için çalışacaklarını belirtti.

EGİFED 4.Dönem Yönetim Kurulu

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

1

TEMEL AYCAN ŞEN (EGİAD)

1

NAZİF ULUSOY (EGİAD)

2

KENAN DOĞAN (EGİAD)

2

AŞKIN BAYSAL (EGİAD)

3

OLGAR ERDOĞANLAR (EGİAD)

3

ÖMER KABADAYI (EGİAD)

4

SİNAN BEZİRCİLİOĞLU (EGİAD)

4

GÖZDE KESKİN (EGİAD)

5

MERT YAVUZ (BAGİAD)

5

EMRAH BİRCANLI (BAGİAD)

6

M.NİYAZİ EĞİNLİOĞLU (BAGİAD)

6

RAHMİ KULA (BAGİAD)

7

REFİK ALTAN (BAGİAD)

7

İ.BARIŞ AYDIN (BAGİAD)

8

ÖMER ÖZKARA (MAGİAD)

8

LEVENT AKÇALI (MAGİAD)

9

SALİH FULCUN (MAGİAD)

9

FIRAT DELAN (MAGİAD)

10

KEMAL YARALI (MAGİAD)

10

AHMET DEMİRASLAN (MAGİAD)

11

YILMAZ ÇATALCALI (AKGİAD)

11

ÜMİT RODOPLU (AKGİAD)

12

NURETTİN GÜRSOY (NAZGİAD)

12

HAKAN KARAKAŞ (NAZGİAD)

13

İSMAİL ÇOBAN (BANGİAD)

13

BORA ÖZTÜRK (BANGİAD)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.