Uşak TV

EGEŞOK AVM MÜŞTERİLERİNE 15 ÖZEL SERVİS

Ekonomi

EGEŞOK AVM MÜŞTERİLERİNE 15 ÖZEL SERVİS

Uşak’ta Perakende gıda sektöründe pazarın %40’ına sahip olan EGEŞOK Alışveriş Merkezleri her geçen gün müşteri memnuniyetini ve Pazar payını artırmak için çaba sarf ediyor. EGEŞOK AVM Müşterilerine daha iyi servis hizmeti verebilmek amacıyla 5 adet daha servis aracı satın alarak servis sayınsı 15’e yükseltti.

 

EGEŞOK AVM Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim ARSLAN: “Gelişen ülke ekonominse paralel hareket ederek EGEŞOK AVM ler olarak tüketicilerimize daha iyi daha güzel hizmet sunmaya devam ediyoruz. 2011 Yılında da belirlediğimiz hedeflere ulaşma gayreti içinde olacağız. Mağaza sayım ızı artırırken Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için özel müşteri servislerimiz de artırmaya devam ediyoruz. Özel Müşteri Filomuza 5 araç daha ilave ederek bu sayıyı 15’e çıkarmış bulunuyoruz.

 

Daha iyisi daha hesaplısı yok anlayışını satış sonrasına taşıyarak Müşterilerimizin hizmetine 15 Özel servis aracı sunduk. 75 TL üzeri alışveriş eden tüm müşterilerimiz Özel Servis araçlarımızdan faydalanabilmektedirler.

 

Hemşerilerimiz her şeyin en iyisine layıktır. Anlayışı içerisinde çeşitte, kalitede, fiyatta ve hizmette en iyisini yapma gayretimiz devam etmektedir. Hemşerilerimiz daha iyi hizmet edebilmek için yeniliklerimiz devam edecek” dedi.

 

 

 

 

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.