Uşak TV

EGAFED 67. TOPLANTISINI UŞAK’TA YAPTI

Ekonomi

EGAFED 67. TOPLANTISINI UŞAK’TA YAPTI

Ege ve Akdeniz Bölgeleri Genç İş Adamları Dernekleri Federasyonu (EGAFED) Yönetim Kurulu 67. Toplantısı, Uşak Genç İş Adamları Derneği’nin (UGİAD) ev sahipliğinde yapıldı.

Uşak Üniversitesi’ne ait Sosyal Tesislerdeki toplantıya Federasyonda yer alan Antalya, Aydın, Didim, Eskişehir, Gazipaşa, Isparta, Kuşadası, Uşak, Muğla, Söke, Kütahya ve Simav Genç İşadamları Derneklerinin yönetim kurulu başkanları ve bazı üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan UGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Belçika asıllı Christophe Vanderbauwhede, ülkede yaşanan siyasi kavga ortamının sona erdirilmesi gerektiğini söyledi. Vanderbauwhede, dernek olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek seramik sektöründe Uşak’a yatırım yapacak ciddi bir firma ile görüşmeler yaptıklarını ifade etti. Uşak’ın geri dönüşüm konusunda önemli bir potansiyele sahip olduğunu ve hükümetin geri dönüşüm sektörüne teşvik vermesini istediklerini de anlatan Vanderbauwhede, bu taleplerini Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz’a da Uşak’a ziyareti sırasında ilettiklerini ifade etti.
 
 
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.