Uşak TV

DenizBank’tan Ege’ye özel Sera Kredisi Kampanyası!

Ekonomi

DenizBank’tan Ege’ye özel Sera Kredisi Kampanyası!

DenizBank, 30 Eylül 2011’e kadar Ege bölgesine özel “Sera Yapım, Modernizasyon ve Tadilat Kredisi” kampanyası düzenliyor. Kampanyada uygun vade ve cazip faiz oranı sunuluyor.

Tarım sektörüne en yüksek tutarda kredi kullandıran özel banka olarak sektöre sağladığı finansal desteğin yanı sıra, üreticiyi bilgilendirme ve bilinçlendirmeye yönelik danışmanlık hizmetleriyle de Türk tarımına katkı sağlamayı amaç edinen DenizBank; yeni ürün ve hizmetlerle çiftçinin yanında olmaya devam ediyor. DenizBank, 22 Haziran - 30 Eylül 2011 tarihleri arasında Ege Bölgesi’ne özel “Sera Yapım, Modernizasyon ve Tadilat Kredisi” kampanyası düzenliyor. DenizBank’ın düzenlediği yeni kampanyada uygun vade ve cazip faiz oranları sunuluyor.

Sera Yapım, Modernizasyon ve Tadilat Kredisi ile örtü altı tarımla uğraşan üreticilere yapacakları yatırımla ilgili finansman desteği sağlayan DenizBank’ın kampanyası süresince 5 yıla varan vadelerle kredi kullandırılıyor.

 

"Çiftçinin bilinçlenmesine katkıda bulunuyoruz"

DenizBank Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, yeni kampanyaları ile ilgili yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğümüz yoğun faaliyetler, yenilikçi ürünlerimiz ve sosyal sorumluluk projelerimiz ile Türk çiftçisinin gelişmesine, bilinçlenmesine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Şubelerimizdeki çoğunluğu ziraat mühendislerinden oluşan müşteri temsilcilerimiz ile yatırımcılara ve üreticilere DenizBank farkıyla kaliteli hizmeti götürmek de hedeflerimiz arasında yer alıyor. Tarım sektörüne verdiğimiz toplam kredi tutarını 1,8 milyar TL’ye ulaştırdık. Özel bankalar arasında tarım sektörüne en fazla kredi kullandıran bankayız. Önümüzde yıllarda da yerimizi koruyarak tarım sektörünü fonlamaya devam edeceğiz. Çiftçilerimiz Sera Yapım, Bakım ve Tadilat Kredisine sera potansiyelinin yüksek olduğu Germencik, Sarayköy, Salihli, Simav, Menderes, Milas ve Torbalı şubelerimizden başvurabilecekler. "

 

 

 

 

 

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.