Uşak TV

ÇİFTÇİOĞLU OTOMOTİV'DEN EĞİTİME BÜYÜK KATKI

Ekonomi

Uşak’ta Otomotiv sektörünün öncü firması Çiftçioğlu Otomotiv Renault Mais’in de katkıları ile Uşak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin kullanabilmeleri için malzeme bağışında bulundu.

Uşak sanayisine sayısız usta ve kalfa yetiştiren, Renult ve Hyundai bayi ve servislerinin sahibi Çiftçioğlu Otomotiv mesleki eğitim gören öğrencileri de unutmadı.

Çiftçioğu Otomotiv’in genç patronu Mustafa Kartufan Uşak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motor Bölümüne Renault Mais’in de katkıları ile 1 adet dizel motor(K9K), 1 Adet benzinli motor, 1 adet EDC vites kutusu(DC4),1 adet mekanik vites kutusu, 2 adet turbo kompresör, 1 adet klima kompresörü, 1 adet dizel yakıt pompası,4 adet dizel enjektör teslim etti. Okulu ziyaret eden Mustafa Kartufan Oto boya bölümünde oto boya fırını olmadığını gördüğünü ve bu konu da girişimleri başlattıklarını söyledi. Mesleki konuda öğrencilerin en iyi eğitimi alabilmeleri için firma olarak ellerinden geldiğince destek olmaya çalıştıklarını belirten Kartufan Oto Boya fırınını ve bir çok sarf malzemesini okulumuza kazandıracağız” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.