Uşak TV

BELEDİYE ÇALIŞANLARINA MÜJDELİ HABER

Ekonomi

BELEDİYE ÇALIŞANLARINA MÜJDELİ HABER

Uşak Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında bugün işçi maaşlarına yapılacak artış konusunda toplu sözleşme imzalandı.
Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan’ın makamında gerçekleşen imza törenine Hizmet-İş Sendikası Uşak Şube Müdürü Recep Sorkun ve yönetim Kurulu üyeleri katıldı.İmzalanan sözleşmeyle, Uşak Belediyesi’nde çalışan işçilerden en düşük maaş alanlara ilk mali yıl için % 25, en yüksek maaş alanlara %18; tüm işçilere ikinci mali yıl içinse % 9 artış yapılması kararlaştırıldı.İmza töreninde konuşan Başkan Erdoğan, son 15 yılın en iyi sözleşmesi olduğunu belirterek, sözleşmenin tüm işçilere hayırlı uğurlu olmasını dilediklerini belirtti.
Belediyelerin kentlerin merkezi olduğunu belirterek, “Belediyeler ne kadar iyi hizmet ederse kentler o kadar gelişir” diyen Erdoğan, halka hizmet edecek olan kuruluşun belediye olduğunu söyledi.Erdoğan, “Bilgimizi topluma olumlu bir eylem olarak aktarmalıyız. Burada hepimiz hizmet etmek için oturuyoruz, burada patron halktır” diye konuştu.Türkiye’deki devlet yatırımlarının neredeyse %50’sini belediyelerin gerçekleştirdiğini ifade eden Erdoğan ayrıca, “Biz yeniliklere ve yeni fikirlere çok açığız. Yeni fikirler başarı getirir, getirmese bile gelişim açısından çok önemlidir ve mutlaka ödüllendirilir. Biz tüm birimlerde sistemi iyi oturtarak hizmet kalitesini arttırmaya çalışıyoruz” dedi.Tören Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve Hizmet-İş Sendikası Uşak Şube Başkanı Recep Sorkun tarafından sözleşme metni imzalanarak toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.




Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.