Uşak TV

AK PARTİLİ VEKİLLERDEN TİCARET ODASINA ZİYARET

Ekonomi

AK PARTİLİ VEKİLLERDEN TİCARET ODASINA ZİYARET

Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay Uşak Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini ziyaret etti.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET ‘Vekillerimize odamızı ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum. Uşak’ın isteklerinde aracı olmak için sivil toplum kuruluşlarını dinleyeceklerine ve bunların takipçiliğini yapacaklarına inanıyorum. Sizler buradayken ilimizin önde gelen sorunlarını görüşmek istiyorum. Bizim için en önemli sorun geri dönüşüm sektörünün desteklenmesi. Bu konuda gerekli çalışmalara başladık ve rapor halinde sunarak geri dönüşümün desteklenmesi ile ilgili taleplerimizi iletmek istiyoruz. Sizlerden de konuyu Ankara’da takip etmenizi bekliyoruz” dedi.

Geri dönüşümün yanında kentsel dönüşüme de değinen KUVVET ‘Uşak’ın yaşanılabilir bir kent haline gelmesi için kent imajının oluşturulması gerektiğine inanıyorum. Bunun için de Ankara yolu üzerinde yer alan eski tabakhane bölgesinde başlayan kentsel dönüşümün biran önce tamamlanması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Diyarbakır’da verdiğimiz 13 şehidimizin ailelerine ve vatanımıza başsağlığı dileyen Uşak Milletvekili İsmail Güneş ‘Önümüzdeki dönemde daha çok Uşak’ta olarak Sivil Toplum Kuruluşlarıyla daha fazla bir araya geleceğiz. Bulunduğumuz makamların ilimize hizmet etmek için aracı yer olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda sizlerden gelen projeler ve talepler bizim için çok önemli. 4 yıl gerçekten kısa bir süre ve bu kısa sürede kalıcı projelere imza atmak istiyoruz. ‘dedi. İşsizlik, çevre kirliliği, park-bahçe alanlarının yetersizliği ve ilimizin tanıtımına da değinen GÜNEŞ ‘Üniversitemizin öğrenci sayısını arttırmayı amaçlıyoruz. Bununla birlikte üniversite-sanayi işbirliğinin de geliştirilerek yeni bilim ve teknolojinin sanayi ile birleşmesini istiyoruz.’dedi.

Uşak’ın yatırım konusunda eksiklikleri olduğunu belirten Uşak Milletvekili Mehmet Altay ise ‘Uşak ‘ın önemli sektörleri arasında yer alan geri dönüşüm için ileride oluşabilecek sorunlar için şimdiden çözümler üretmek gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda gerekli çalışmaların başlamış olması sektörün gelişmesi için çok önemli. Biz de Uşak Ticaret ve Sanayi Odası olarak başlatmış olduğunuz çalışmanın destekçisi olacağız” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.