Uşak TV

YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLERE BAŞARI BELGESİ

Eğitim

YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLERE BAŞARI BELGESİ

Vali Özdemir Çakacak, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nce yürütülen ‘Yenilikçi Öğretmenler’ projesi kapsamında Antalya’da yapılan Türkiye finali yarışmalarında ödül alan öğretmenlere başarı belgesi verdi.

Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nce yürütülen ‘Yenilikçi Öğretmenler’ projesi kapsamında Antalya’da 21-24 Haziran 2011 tarihleri arasında yapılan finallerde Uşak ikinci kez Türkiye birincisi olmuştu. Türkiye genelinden 61 projenin katıldığı finallere Uşak ili 7 proje ile katılmış ve Uşak bir birincilik bir ikincilik bir de mansiyon ödülü kazanmıştı. Proje kapsamında Ekim ayında ABD’de yapılacak dünya finallerinde Uşak Sultan Halil Yiğit Ticaret Meslek Lisesi’nin “Sesli On Parmak Klavye” adlı projesi İlimizi ve Ülkemizi temsil edecektir.

Öz Merkez’deki Encümen Salonu’nda düzenlenen ödül töreninde proje sahibi öğretmenlerden projeleri hakkında bilgi alan Vali Çakacak, Ekim ayında ABD’de yapılacak dünya finallerinde de başarı beklediğini ifade etti. Proje kapsamında geçen yıl da Uşak olarak Türkiye birincisi olduklarını hatırlatan Vali Özdemir Çakacak, “Yenilikçi Öğretmenler Projesi tüm dünyada uygulanan bir projedir. İlimiz iki yıldır Türkiye finallerinde birincilik elde ediyor. Bu yıl ki finallerde Türkiye’den 61 proje sergilendi. Bu projelerin 7 tanesi ilimizden katıldı. Elde edilen başarılar göğsümüzü kabartıyor. Birinci olan projemiz ABD’deki dünya finallerinde ülkemizi temsil edecek. Dünya finallerinde de derece alacağımızı ümit ediyorum. Başarılarından dolayı öğretmenlerimizi başarı belgesi ile ödüllendiriyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Çakacak, finallerde ödül alan; Uşak Sultan Halil Yiğit Ticaret Meslek Lisesi’nin ‘Sesli On Parmak Klavye’, Uşak Nihat Dülgeroğlu İlköğretim Okulu’nun ‘Demokratik Sınıf’ ve Uşak Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’nun ‘Periyodik Muayene’ adlı projesini hazırlayan öğretmenlere başarı belgelerini verdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.