Uşak TV

Uşaklı Üniversite Adayları “Sınavdır Geçer” Diyecek!

Eğitim

Okan Üniversitesi’nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Türkiye’nin farklı illerinde düzenlediği “Servet Gülsün Şirin’le Sınavdır Geçer Konferansları”nın Uşak ayağı kentin farklı kolej, anadolu lisesi ve temel liselerinden gelen yaklaşık 700 üniversite adayınını Atatürk Kültür Merkezi ’nde biraraya getirecek.

Üniversite adaylarının geleceklerini yönlendirmelerine ve kendilerine en uygun kariyer planını yapmalarına yardımcı olan Okan Üniversitesi’nin Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği “Servet Gülsün Şirin’le Sınavdır Geçer Konferansları”nın Uşak ayağı, 29 Mart 2016 Salı günü saat 10:30’da Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Türkiye’nin önde gelen eğitim uzmanlarından Servet Gülsün Şirin,Uşak’ın farklı liselerinden 700 öğrencinin bir araya geleceği konferansta üniversite, sınav, gelecek, meslek ve yaşam tercihleri konularında adaylara yol gösterecek. 
Okan Üniversitesi’nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Türkiye’nin farklı illerinde düzenlediği “Servet Gülsün Şirin’le Sınavdır Geçer Konferansları”nın Uşak ayağı kentin farklı kolej, anadolu lisesi ve temel liselerinden gelen yaklaşık 700 üniversite adayınını Atatürk Kültür Merkezi ’nde biraraya getirecek. Türkiye’nin önde gelen eğitim uzmanlarından Servet Gülsün Şirin adayların merak ettiği tüm sorulara yanıt verecek. Konferanslarındaki kendine özgü üslubuyla adayların yoğun ilgisi ve sempatisini kazanan Şirin, gençlere üniversiteye hazırlık maratonunda faydalanabilecekleri önemli ipuçları verecek. Servet Gülsün Şirin’le Sınavdır Geçer konferansı 29 Mart 2016 Salı günü Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 10:30’da başlayacak.”Servet Gülsün Şirinle Sınavdır Geçer Konferansları” Uşak Belediyesi ve Okan Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilecek.

 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.