Uşak TV

Uşak Üniversitesinde Eğitim Çöktü

Eğitim

Uşak üniversitesinde uzaktan eğitim sistemine geçildiğinden beri sıkıntılar bitmiyor. Avantajlı olsun diye para verilerek bilgi işlem ve uzaktan eğitim sisteminin ortaklaşa hazırladığı uzaktan eğitim sistemi 12 Ekim'de çökmüş dersler kesintiye uğramıştı. Vize Sınav öncesi bakım yapılması amacıyla hafta sonu kapatılan sistem tekrar açılmakta zorlandı ve çöküş yaşadı. Açılan sistemde dersler yapılsa bile öğrenciler geçtiğimiz 7 haftanın ders videolarına ve asekron yapılan verilerine ulaşamıyor. Gün boyu haber sitemizi arayan öğrenciler sınav öncesi ellerinde hiçbir not ve anlatı videosunun kalmadığını ve mağdur olduklarını belirttiler. Hocalar da zaman zaman derslere giremiyor. Milyon TL lik bütçeleri olan böyle yüksek öğretim kurumlarının basit dershane yada özel okulların bile gerisinde kalması eğitimde çağ atlayan Türkiye açısından üzüntü verici.

SINAVLAR ERTELENDİ

Sistemin çökmesi üzerine Uşak üniversitesi sınavları bir hafta süre ile erteledi ve bu erteleme web sitesinden yayınlandı. 

Bilim dünyasına adını yazdıran Rektörümüzün "Mum dibine ışık vermez misali" Üniversitesine katkı sunamaması ayrı bir hikaye konusu

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.