Uşak TV

UŞAK'TA EĞİTİM CAMİASI YASTA

Eğitim

Bedriye Kadir Uysal Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Ali Kızılok yaşamını yitirdi.

Uşak'ta geçtiğimiz ara tatilde bacağındaki bir yarayı aldırmak için ameliyat olan ve aniden komaya giren Bedriye Kadir Uysal İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Ali Kızılok, yaşamını yitirdi. Uzun zamandan beri Uşak Devlet Hastanesi Yoğun Bakım ünitesinde tedavi gören Ali Kızılok, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Ali öğretmenin ölüm haberi, başta ailesi, sevenleri, öğretmen arkadaşları ve öğrencileri olmak üzere herkeste büyük üzüntüye neden oldu.

Ali Kızılok’un Cenazesi yarın ikindi namazını Müteakip Ulubey Halil Efendi Camii'nde kılınacak ve cenaze namazından sonra ilçe mezarlığına defnedilecek. 




Yorumlar (6)

Erhan Karslı 8 Yıl Önce

Güle güle güzel çocuk.Mekanın cennet olsun. Allah rahmet eylesin

öğretmen 8 Yıl Önce

Allah gani gani rahmet eylesin. mekanı cennet olsun.

sdk 8 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin.ailesine ve sevenlerine sabır.işıklar içinde yatsın.

öğrencisi 8 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun hayatım boyunca tanıdığım en iyi öğretmenlerden biriydi Allah geride kalanlara sabır versin

Ömer Çakmak 8 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin.ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim

Fatih TUĞRUL 8 Yıl Önce

bana başsağliği i̇çi̇n gelmi̇şti̇n ali̇ hocam bende sana geldi̇m. Allah rahmet eylesi̇n mekanin cennet olsun kardeşi̇m. çocuklarini çocuğumuz bi̇leceği̇z. duamiz seni̇nle kardeşi̇m. ben seni̇n i̇yi̇li̇ği̇ne dürüstlüğüne şahi̇di̇m. hakkini helal et. bi̇zden yana helal olsun.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.