Uşak TV

UŞAK SINAV DERGİSİ DERSHANELERİNİN BÜYÜK TRANSFER ATAĞI

Eğitim

UŞAK SINAV DERGİSİ DERSHANELERİNİN BÜYÜK TRANSFER ATAĞI

Uşak’ta faaliyet gösteren özel dershaneler arasında önemli bir yere ve yapıya sahip olan Sınav Dergisi Dershaneleri, Tudem Dershaneleri Türkiye Koordinatörü Mehmet ÖZDEMİR’İN transferini gerçekleştirdi. 

Konu ile ilgili Sınav Dergisi İşletme Müdürü Fatih GÜNDÜZ:

“Mehmet ÖZDEMİR Bey Kolejlerde, dershanelerde ve yabancı dil kurslarında uzun yıllar genel müdürlük, genel koordinatörlük, Fen Lisesi Müdürlüğü, ilköğretim okulu müdürlüğü ve dershane müdürlüğü yapmıştır.

Uşakta, dershanelerimiz son iki yılda çok büyük bir ivme kazanmıştır. Mehmet ÖZDEMİR Beyinde ekibimize dahil olmasıyla kurumlarımız yine daha büyük başarılara imza atacaktır" dedi.

Mehmet ÖZDEMİR, ise geçmişi ve kariyer hayatı ile ilgili bilgiler verdi. Uşak’ta Sınav Gergisi derhanelerinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Özdemir:

“İlkokulu Ezine’de Karşıyaka İlkokulunda bitirdim. Ortaokulu Ezine, İstanbul Tuzla ve Çanakkale Lisesi orta kısmında okudum.

 Çanakkale Öğretmen Okulu’ndan mezun olup öğretmenlik mesleğine yine Çanakkale’de ilkokul öğretmeni olarak başladım.

 Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümünü ve Anadolu Üniversitesi Türk Dili Ve Edebiyatı Bölümünü bitirdim. Yozgat’ta Aydıncık Ortaokulu’nda 5 yıl müdürlük yaptım.

 Daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğü’ne atandım ve 5 yıl görevde kaldım. .Antalya’da Milli Eğitim Müdürlüğü görevi yaptım.

Bugüne kadar bir dil kursu, bir dershane, on özel kolej kurdum. Uşak Sınav dershanelerine gelmeden önce Tudem Dershaneleri Türkiye Koordinatörlüğü birimini kurdum ve koordinatörlük görevini yürüttüm.

Meslek hayatım boyunca ikisi Milli Eğitim Bakanında , ikisi MEB. Özel Öğretim Kurumları Genel Müdüründen , biri Valilikten , ikisi Kaymakamlıktan , üçü TUBİTAK Başkanlığından , dördü Mili Eğitim Müdürlüğünden , biri Kültür Müdürlüğünden ,ikisi İl Çevre Müdürlüğünden ve birisi DİE Başkanlığından ,üçü Belediye Başkanlığından olmak üzere toplam 21 teşekkür ile bir Kaymakamlık takdirnamesi ile ödüllendirildim.” dedi.

 Mehmet ÖZDEMİR’e Uşak Sınav Dergisi Dershanelerindeki yeni görevine ait duygu ve düşüncelerini sorduğumuzda da bize şunları söyledi:

“Eğitim sektöründe mükemmellik ince ayrıntılarda gizlidir. Uşak Sınav Dergisi Dershaneleri de bunu gerçekleştiriyor. Özel öğretim kurumlarının hepsi kardeş kuruluşlar olarak ülkemizde çok önemli ve zor bir işi gerçekleştirmek üzere canla başla çalışıyorlar.

9 Nisan itibariyle ülkemizde 14012 özel öğretim kurumu vardır. Bunların 4178’i Dershane,2963’ü Sürücü Kursu,492’isi Etüt Eğitim Merkezi ve 1957’si Muhtelif Kurslardır.

İlimizde de faaliyet gösteren 26 dershanenin 16’sı ilimiz merkezinde diğer 10’u ilçelerimizdedir(Banaz-4,Eşme-3,Ulubey-1,Sivaslı-1 ve Karahallı-1).

Bilindiği gibi Sınav Dergisi Dershaneleri önce Ankara’da faaliyete başlamış, bugün ülke genelinde yaygın bir marka hâline gelmiştir. 200’den fazla dershanesi, binlerce çalışanıyla Türkiye’nin yaygınlığı en yüksek, en büyük ve güvenilir eğitim kurumlarından biridir. Seçkin eğitimcilerden oluşan eğitim kadrosu, nitelikli eğitim planlaması yapabilme yeteneğine sahip eğitim yöneticileri, özveriyle çalışan ve yeniliklere açık dershaneleriyle öncü rol üstlenip her yıl binlerce gencimizi geleceğe hazırlamaktadır.

 Ülkemizdeki Sınav Eğitim Kurumları; dershanecilik alanında gösterdiği profesyonel eğitim anlayışı, veli memnuniyeti, ciddi kurumsal kimliği ile tüketicilerin de takdirini kazanmıştır.

Kurumlarımız, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında eğitim kampanyalarını desteklemeye de önem vermektedir. Özellikle, yoksul ve başarılı çok sayıda öğrencinin burslu olarak okutulması ve zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli yardımı ve desteği sağlamaktadır.

Sınav Dershaneleri, yüksek standardını ve kalitesini eğitim ve yayınla ilgili yeni projelerde de devam ettirerek hizmet vermeye devam edecektir.

 Uşak çok güzel bir yer ve ben Sınav Dershanelerinde görev yapacağım için mutluyum. Bütün velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize sağlık ve başarılar dilerim.”dedi.

MLİK BİLGİLERİ

ADI VE SOYADI : Mehmet ÖZDEMİR

DOĞUM YERİ-YILI : Çanakkale, 19 Temmuz

EĞİTİM BİGİLERİ:

 

1994 ANADOLU ÜN. TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ

1971 DİYARBAKIR EĞİTİM ENSTİTÜSÜ TÜRKÇE BÖLÜMÜ

1967 ÇANAKKALE İLKÖĞRETMEN OKULU

 

ÇALIŞTIĞI YERLER:

 

2009 TUDEM DERSHANELERİ TÜRKİYE KOORDİNATÖRÜ

2008–2009 ANTALYA AVRASYA EĞİTİM KURUMLARI PROJESİ

2006–2008 AKDENİZ YÜKSELİŞ KOLEJİ-Kurucu Genel Koordinatör

2004–2006 ÇANAKKALE UĞUR DERSHANESİ - Müdür

1999–2004 DENİZLİ ELİT KOLEJİ-Lise Müdürü ve Genel Müdür

1997–1999 MANAVGAT KOLEJİ-Kurucu Genel Müdür

1991–1997 AKDENİZ KOLEJİ-Fen L. ve İlkok Md.,Kurucu Gen. KOOR.

 1990–1991 SEVİMLİ YABANCI DİL KURSU­-Genel Md.ve Kurucu

1987–1990 ALANYA KOLEJİ-Lise Müdürü, Genel Müdür

1987 MAÇ DERSHANELERİ-Genel Müdür

(Antalya-Alanya-Manavgat-Isparta Şubeleri)

1985-1987 ANTALYA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ

1980-1985 ANTALYA KOLEJİ –Kurucu Müdür Başyardımcısı

1976-1980 M.E.B.ÖZEL ÖĞRETİM KUR. GEN.MD.ŞUBE MD.

1971-1976 YOZGAT ÇEKEREK AYDINCIK ORTAOKULU-Müdür

1967-1968 ÇANAKKALE - DENİZGÖRÜNDÜ İLKOK. Öğret.

 

 

 

 

KARİYER HEDEFİ :

 

Halen ülkemizde faaliyette bulunan özel okulların eğitim sisteminin vazgeçilmez bir unsuru ve gerçeği olduğuna yürekten inandığım için öğretmenlik ve eğitim yöneticiliğinde kazandığım özel okulculuk tecrübelerimi yeni eğitim anlayışı, yeni eğitim projeleri ve teknolojileri ile yeni kurumlar kurup devam ettirmek ve kurulu olanlarda kurumsallaşmayı hızlandırmak.

KATILDIĞI KURS VE SEMİNERLER:

 

1973 9.Milli Eğitim Şurası sonu Ortokul Müdürleri Semineri(MEB)

1977 İlkokul Öğretmenleri Türkçe Kursu-Yönetici(MEB)-İstanbul

l987 ÖZDEBİR Eğitim Semineri-İstanbul (Özel Dershaneler) 1987 Eğitim Semineri-Gebze TUBİTAK (Özel Dershaneler) (2 adet )

1988 Eğitim Semineri-Antalya(Özel Okullar)

1992 Eğitim Semineri-Adana(Özel Okullar)

l995 Eğitim Semineri-Bursa(Özel Okullar)

2004 Eğitim Semineri-Antalya(Özel Okullar)

 

ALDIĞI TAKDİR-TEŞEKKÜR:

 

1981 TEŞEKKÜR-Milli Eğitim Bakanı

1986 TEŞEKKÜR-Milli Eğitim Bakanı

1990 TAKDİRNAME-Alanya Kaymakamı

1992 TEŞEKKÜR-Antalya Kültür Müdürü

1995 TEŞEKKÜR-MEB Özel Öğretim Kur. Genel Müdürü

1997 TEŞEKKÜR- “ “ “ “ “ “

1997 TEŞEKKÜR-Antalya Milli Eğitim Müdürü

1998 TEŞEKKÜR-Manavgat “ “ “

1998 TEŞEKKÜR- “ “ “ “

2000 TEŞEKKÜR-TUBİTAK

2001 TEŞEKKÜR- “

2001 TEŞEKKÜR-Denizli Milli Eğitim Müdürü

2001 TEŞEKKÜR-Denizli Valisi

2002 TEŞEKKÜR-Denizli Belediye Başkanı

2002 TEŞEKKÜR-Denizli İl Çevre Müdürü

2003 TEŞEKKÜR- “ “ “ “

2003 TEŞEKKÜR-TUBİTAK

2005 TEŞEKKÜR-DİE Başkanı

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.