Uşak TV

ÜFTADE OKULLARINDAN BAŞARI ÜSTÜNE BAŞARI

Eğitim

ÜFTADE OKULLARINDAN BAŞARI ÜSTÜNE BAŞARI

Adını sıkça akademik başarılar ile LYS’ de Türkiye birinciliklerinde, Olimpiyat madalyaları ile SBS Sınavlarında aldıkları dereceler ile kitap okuma organizasyonları ve sosyal yardım kampanyalarında duyduğumuz Üftade Eğitim Kurumları son yıllarda almış oldukları sportif başarılar ile de göz kamaştırıyor.

Geçen sene Tekvando da Türkiye Şampiyonu çıkaran, futbol ve basketbol da Uşak şampiyonu olan Üftade ilkokulu, ortaokul ve lisesi bu sene 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında Basketbolda ve diğer branşlarda yine şampiyonluğa ulaştı.

Bu sene Milli Eğitim ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize etmiş olduğu okullar arası basketbol müsabakalarında Üftade Koleji takımları katıldıkları tüm kategorilerde şampiyon oldu. 

Liseler arası basketbol müsabakalarında Spor Lisesi ile final oynayan Üftade 60-51 ile rakibini geçerek şampiyonluğa ulaştı.

Yıldız Erkeklerde ise Bedriye Kadir Uysal Ortaokulu Finalde 47-45 yenerek şampiyon oldu.

Yıldız kızlarda ise tek devreli lig usulüne göre yapılan müsabakalarda rakiplerini geçerek şampiyonluğa ulaştı.

Küçük erkeklerde tek devreli lig usulüne göre yapılan maçlardan tüm rakiplerini yenerek nağmağlup şampiyon oldular. 

Ayrıca Karetede 2 Uşak Birinciliği , Kort tenisinde Uşak birinciliği elde eden Üftade Eğitim Kurumları öğrencileri sadece akademik başarılarda değil sportif başarılarda da Uşak’ta şampiyonlukları kimseye bırakmıyor.

Üftade Eğitim Kurumları Okul Müdürleri Cemalettin BAŞTUĞ ve Mustafa TAŞKIRAN alınan bu şampiyonluklardan dolayı Beden Eğitimi Zümresi ve takım çalıştırıcılarını ve öğrencilerinin hepsini canı gönülden tebrik ettiler.

Alınan şampiyonlukların tesadüf değil sistemli bir çalışmanın ürünü olduğunu belirten lise okul müdürü Taşkıran eğitime yaptıkları yatırım kadar spora ve sanata da yatırım yapmaya devam edeceklerini belirttiler.

Ortaokul Müdürü Baştuğ da Okul olarak hedeflerinin Uşak ilinden Milli Takımlara sporcular yetiştirmek olduğunu belirtti . Bu hedef içinde okul kampüsünde spor alt yapısını oluşturduklarını, spor salonu , kapalı halı saha ve tenis kortunun tam kapasite çalıştığını ve ülkeye sporcu yetiştirmek için tüm olanakları kullandıklarını belirtti. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.