Uşak TV

UDAŞ ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

Eğitim

UDAŞ ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

Uşak Doğalgaz AŞ (UDAŞ)’ın düzenlediği resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri okullarında düzenlenen törenle veriliyor. UDAŞ ilk ödül törenini Atatürk İlköğretim Okulu’nda düzenledi.

UDAŞ’ın düzenlediği ilköğretim Okulları arasında yapılan resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllerini alıyor. Kompozisyon Yarışması’nda birinci olan Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi Rabia Zümer Koç ve resim yarışmasında ikinci olan yine aynı okul öğrencisi Ecenur Şahin ödüllerini okullarında düzenlenen törenle aldılar.

Törende bir konuşma yapan UDAŞ Genel Müdürü Ahmet Doğu, geçen yıl düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerini bu yıl verdiklerini ve ödül törenlerini dereceye giren öğrencilerin okullarında yapmaya karar verdiklerini söyledi. Doğu, dereceye giren öğrencileri tebrik ederken emeği geçen öğretmenlere de teşekkür etti.

Daha sonra kompozisyon yarışmasında birinci olan Rabia Zümer Koç’a ödül olarak 1 adet kombi ve doğal gaz tesisat dönüşümü hediye edildi. Resim yarışmasında ikinci olan Ecenur Şahin’e ise ödül olarak dizüstü bilgisayar hediye edildi.

UDAŞ Genel Müdürü Ahmet Doğu, yarışmaya yaklaşık 560 öğrencinin katıldığını ve 3 gün içinde dereceye giren öğrencilere ödüllerini vereceklerini söyledi.












Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.