Uşak TV

TUTUKLU REKTÖR İLE DOLAR TOKUŞTURAN REKTÖR ADAYI YÖK'TE MÜLAKATA KATILDI

Eğitim

Uşak Üniversitesi Retör adaylarından beşi bugün YÖK de yapılan mülakata katıldı. Bugün yapılan Mülakkatta 5 rektör adayı ter döktü. Bugünkü Mülakata Şimdiki Rektör vekili Sayın Dalkıran, Ramazan Altınay, Necip Kutlu, Halit Gün, Alparslan Gökçimen katışldılar. Diğer 5 adayın mülakatı çağrılığ çağrılmayacağı konusunda bilgi verilmedi.  DOLAR TOKUŞTURAN REKTÖR ADAYI MI?
Uşak Üniversitesi Rektörü Sait Çelik'in tutuklandığı Fetö Operasyonunda gözaltına alınan Uşak Üniversitesi Genel Sekreteri Adil karaman'ın Rektörle dolar tokuşturdular dediği Sayın Dalkıran Rektörlüğün güçlü adaylarından. İddialara göre Adil Karaman ifadesinde Sait çelik ve Sayın Dalkıran'ın dolar tokluşturduğunu söylediği için görevden alnmış. TÜMSİAD Kontentjanından genel sekreter yapılan ve Rektörün aleyhine ifade almak için FETÖ'cü diye gözaltına alındığı idda edilen ve aslında Menzilci olarak bilinen Adil Karaman'ın dolar tokuşturdular iddiası dilden dile dolaşıyor. 
Savcılık Adil Karaman'ın dolar tokuşturdular dedği Rektör Sait Çelik'i tutuklarken Sayın Dalkıran ile ilgili hiç bir şey yapmaması da akıllara durgunluk veriyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.