Uşak TV

TIP FAKÜLTESİNE DEKAN ATANDI SIRA ÖĞRENCİ ALIMINDA

Eğitim

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sayın Dalkıran, Prof. Dr. Osman Nafiz Kaya ve Prof. Dr. Cengiz Soykan, Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne Dekan olarak atanan Prof. Dr. Ömer Karahan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Rektör Prof. Dr. Sait Çelik Prof. Dr. Ömer Karahan’ı Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı olarak atanmasından dolayı tebrik ederek plaket verdi.

-Rektör Çelik: “2016-2017 eğitim öğretim yılında Tıp Fakültemize öğrenci almayı hedefliyoruz.”

Rektör Prof. Dr. Sait Çelik 27 Ağustos 2015 tarihinde kurulan Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin, üniversitemizin 12. Fakültesi olduğunu belirterek “Bölgede tıp fakültesi olmayan tek il Uşak’tı. Göreve geldiğimiz andan itibaren Uşak’ta Tıp Fakültesi olması için çalışmalar yaptık. Planlı ve özverili bir çalışma sonucu Uşak, Tıp Fakültesine kavuştu. Şimdi de fakültemizin dekanı atandı. Prof. Dr. Ömer Karahan’ı aramızda görmekten dolayı mutluyuz. Uşak Üniversitesi ailesi olarak her geçen gün aramıza katılan çok değerli hocalarımız ile büyüyoruz. Üniversitemiz bünyesinde Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Sağlık Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi var. Amacımız tüm bu birimlerin bir arada bulunacağı bir sağlık kampüsü oluşturmaktır. Hali hazırda Sağlık Bakanlığı Afiliasyon protokolünü bekliyoruz. Sağlık Bakanlığı ile afiliye olduktan sonra klinik hizmet vermeye başlayacağız. Tıp Fakültesi Temel Bilimler Binasının hazır olması durumunda 2016-2017 eğitim öğretim yılında öğrenci almayı hedefliyoruz. Tıp Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ömer Karahan’a hoş geldiniz diyorum. Görevinin hayırlara vesile olmasını diliyorum.”dedi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Karahan başta Rektör Prof. Dr. Sait Çelik ve rektör yardımcıları olmak üzere herkese teşekkür ederek Uşak Üniversitesi’nde başarılı çalışmalara imza atacaklarına inandığını belirtti.


Yorumlar (1)

HALİL ARICAN 8 Yıl Önce

hayirli uğurlu olsun. rabbi̇m kolaylik versi̇n

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.