Uşak TV

SINAV’DAN, SINAV MOTİVASYONU

Eğitim

SINAV’DAN, SINAV MOTİVASYONU

UŞAK SINAV DERGİSİ DERSHANELERİ 05 - 06 HAZİRAN 2010 Cumartesi ve Pazar günleri, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Seviye Belirleme Sınavı’na girecek 7. VE 8. sınıf öğrencileri için, Can Düğün Salonunda MOTİVASYON ETKİNLİĞİ düzenledi.

03 Haziran 2010 Perşembe günü, öğrenci, öğretmen ve velilerin büyük katılımı ile yapılan MOTİVASYON ETKİNLİKLERİNDE, önce Rehber Öğretmen Azize ÇOLAKGİL konuşma yaptı. Öğrenci ve velilere hitaben yaptığı konuşmada, sınav öncesinde, sınav anında ve sınav sonrasında uyulması gereken, son derece önem taşıyan hususlar hakkında bilgi verdi ve başarılar diledi.

Daha sonra Uşak Sınav Dergisi Dershaneleri SBS Şubesi Kurum Müdürü Ufuk DOĞAN öğrenci ve velilere başarılar dileyerek ”Bir yıllık emeğinizin karşılığını alacağınıza yürekten inanıyorum. Sizler, öğretmenleriniz ve velileriniz büyük emek harcadınız. Sizlere çok teşekkür ederim.”dedi.

Son olarak Uşak Sınav Dergisi Dershaneleri Genel Koordinatörü Mehmet ÖZDEMİR yaptığı konuşmasında öğretmen, veli ve öğrencilere teşekkür etti. Öğrencilerin sınav öncesi ve anında dikkat etmeleri gerekenleri, yaptığı ilginç konuşma ve drama çalışmasıyla anlattı.

ÖĞRENCİLER SAHNEDE “ YAŞASIN BOŞLAR KAHROLSUN YANLIŞLAR” DİYEREK GÖSTERİ YAPTILAR.

Öğrencilerin sınavlarda karşılaştıkları soruların hepsini yapmaları gerekliymiş gibi bir zorunluluk duymamalarını ifade eden ÖZDEMİR, ’öğrencilerimizin özellikle doğru cevabını bulamadıkları sorularla fazla zaman kaybetmemeleri, bu soruları boş bırakarak, zamanları kaldığında tekrar kontrol etmeleri gerektiğini vurgulayarak, boş bırakmak yanlış yapmaktan iyidir ‘ dedi. Bu arada öğrenciler gruplar halinde sahneye gelerek ellerinde pankartlarla “yaşasın boşlar, kahrolsun yanlışlar “ diyerek bir drama sergilediler.

Genel Koordinatör Mehmet ÖZDEMİR’İN konuşmasının ardından öğrenciler ve öğretmenler büyük bir coşkuyla müzik eşliğinde eğlenerek stres atıp sınavlar için moral depoladılar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.