Uşak TV

Sınav Dershanesinden Dereceye Giren Öğrencilere Ödül

Eğitim

Sınav Dershanesinden Dereceye Giren Öğrencilere Ödül

Sınav Dershaneleri Uşak Şubesi Türkiye genelinde ilk bine giren öğrencilere okullarında ziyaret ederek ödüller verdi. Ayrıca okulda bu ziyaret sırasında öğrencilerin başarısında emeği geçen öğretmenlere teşekkür plaketi verildi.

Nigar ÇETİNKAYA YGS-3 Uşak Birincisi, Türkiye 430.su

Sınav Dershaneleri Uşak Şubesi 3 yıllık kayıtlı öğrencilerinden Nigar ÇETİNKAYA, 2011 YGS-3 puan türünde Uşak birinciliği ve Türkiye 430.luğu elde etti. Ayrıca ÇETİNKAYA 4 ayrı puan türünde Türkiye’de ilk binin içeresinde yer aldı. ÇETİNKAYA, Sınav Dershaneleri Uşak Şubesi ÖSS Müdürü Hüsnü DİKKAYA tarafından eğitim gördüğü ŞAK Anadolu Öğretmen Lisesinde ziyaret edildi ve başarısından dolayı öğretmenleri huzurunda ödüllendirildi. Ayrıca DİKKAYA, öğrencinin yanı sıra başarıda emeği geçen okul öğretmenlerini de onura etmek amacıyla Okul Müdürü Kamil ORAL’a plaket verdi.

“Uşak’ta Bir İlk”

Sınav Dershaneleri Uşak Şubesi, okul öğretmenlerinin başarıda emeğini de göz ardı etmemesi ve plaketle ödüllendirmesiyle Uşak’ta bir ilke imza atmış oldu. Bu ince davranış karşısında Okul Müdürü Kamil ORAL, okul öğretmenleri adına Sınav Dershaneleri Uşak Şubesine teşekkür etti ve başarıda büyük pay sahibi olan okul ve dershane öğretmenlerini tebrik etti. Ayrıca başarının en önemli mimarı Nigar ÇETİNKAYA, tören dolayısı ile duygulandı ve her iki kurumun da öğretmenlerinin üzerinde emeğinin yadsınamayacağını dile getirerek esas başarıyı LYS’de göstereceğine dair söz verdi.

Yavuz Selim BAŞER İki Puan Türünde Türkiye’de ilk Binde

Sınav Dershaneleri Uşak Şubesi ÖSS Müdürü Hüsnü DİKKAYA, iki puan türünde Türkiye’de ilk binde yer alan Yavuz Selim BAŞER’i de öğrenim gördüğü Fen Lisesinde ziyaret ederek ödüllendirdi. Ödül töreninde Okul Müdürü Recai UĞUR ve Fen Lisesi öğretmenleri yer aldı. Törende aynı zamanda Okul Müdürü Recai UĞUR ve okul öğretmenlerine teşekkür edilerek başarıda emeklerinden dolayı plaket verildi. Bu ziyaretten oldukça memnun olan Okul Müdürü Recai UĞUR ve öğretmenler Sınav Dershaneleri Uşak Şubesine teşekkür ettiler.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.