Uşak TV

ORTAÖĞRETİM 9. SINIFLARA HİKAYECİLİK (STORYTELLİNG)TEKNİĞİYLE KİŞİSEL GELİŞİM

Eğitim

Uşak Gelişim Derneği tarafından ortaöğretim 9. Sınıflar için hazırlanan “hayat aşısı-1” isimli hikayecilik (storytelling) tekniğiyle kişisel gelişim faaliyeti tamamlandı.

Uşak Gelişim Derneği tarafından ortaöğretim 9. Sınıflar için hazırlanan hikayecilik (storytelling) tekniğiyle kişisel gelişim faaliyeti dernek başkanı Rağıp Bayraktar tarafından gerçekleştirildi.

“hayat aşısı-1” isimli kişisel gelişim faaliyeti Uşak’ın Ulubey ilçesindeki liselerde sınıf ortamında gerçekleştirildi.

Kendisi storyteller olan Uşak Gelişim Derneği Başkanı Rağıp Bayraktar konuyla ilgili olarak “Derneğimizin merkezi Ulubey’de olduğu için faaliyetimize buradan başladık. Dernek olarak sloganımız (yatırımın en değerlisi insana yapılandır) şeklinde.” Genç kardeşlerimizin hayata bakışlarına yeni bir pencere ya da pencereler açmak istiyoruz. Hayatı bütünüyle ve doğru olarak değerlendirmelerinde bu tip faaliyetlerin büyük katkısı olduğu inancındayız.”

Hayat aşısı -1 isimli kişisel gelişim faaliyetinde “hayat hayaldir”,”hayat fırsattır” ve “dirilen şehit” isimli üç hikayenin anlatıldığını ifade eden Rağıp Bayraktar “ isteyen bütün öğrencilerimizden geri dönüş alıyoruz. Bu geri dönüşler motivasyonumuzu arttırıyor.”şeklinde konuştu.

İlkokul ve ortaokullar içinde bu tip faaliyetler yapmak istediklerini ve bu yönde hazırlık çalışmalarının sürdüğünü belirten Uşak Gelişim Derneği Başkanı Rağıp Bayraktar “ bize faaliyetlerimizde yardımcı olan Ulubey Kaymakamı, ilçe milli eğitim Müdürü ve okul müdür ve yardımcılarına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.