Uşak TV

Minikler Yeni Yılı Kutladı

Eğitim

Minikler Yeni Yılı Kutladı

Özel Cıvıltı Anaokulu öğrencileri 2014 yılına coşkuyla girdi. Kipa’da yapılan eğlenceye minikler bir yıl boyunca yaptıkları çalışmaları da sergiledi.

Bir yıllık çalışmaları sonucu miniklerin gönüllerince eğlenmeleri için organizasyon düzenlediklerini dile getiren Özel Cıvıltı Anaokulu Müdürü Emine Gürcan, “Biz evladımız dediğimiz öğrencilerimizle birlikte Kipa’da yılbaşı eğlencesi düzenledik. Eğlencemizde gönüllerince eğlenen minik öğrencilerimiz 1 yıl boyunca minik elleri ile hazırladıkları el işi ürünleri de Kipa’da sergilemeye başladık” dedi.

SOSYAL AKTİVİTEDE 1 NUMARAYIZ

Özel Cıvıltı Anaokulunda öğrencilerin bir sınıfa tıkıştırıp sabahtan akşama kadar kapalı alanda eğitim vermediklerini aktaran Emine Gürcan, “Biz eğitimi saha da hem teorik hem de pratikte almalarını istiyoruz. Bu sebeple 2013 yılında sanatsal faaliyetlere ve gezi programlarına çok önem verdik. 2013 yılında itfaiye gezisinde, pazaryeri gezisine, balıkçıdan Kültür Merkezine birçok yeri gezdik gördük. Öğrencilerimizi sahada eğitiyoruz her şeyi görerek bizzat yaşayarak öğreniyorlar” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.