Uşak TV

LYS UŞAK DERECELERİ KÖRFEZ DERSHANELERİ’NDEN ÇIKTI

Eğitim

LYS UŞAK DERECELERİ KÖRFEZ DERSHANELERİ’NDEN ÇIKTI

21 Temmuz ‘da açıklanan LYS sonuçlarına göre Uşak ‘ta değişik puan türlerinden derece alan öğrenciler belli oldu. Alınan sonuçlar hakkında bilgi veren Uşak Körfez Dershaneleri Genel Müdürü Zekeriya Baltaş : “2011 LYS sonuçlarına göre Türkiye genelinde ilk 100’ de 9 derece , ilk 1000’ de 147 derece elde ederek Uşak çapında dershanemizden beklenen başarıyı gerçekleştirdik.Daha çok Ege Bölgesi’nde faaliyetlerini yoğunlaştıran Körfez Dershaneleri olarak alanlarında uzman öğretim kadromuz , kaliteli dokümanlarımız ve rehberlik servisimizle biz üzerimize düşeni yaptığımıza inanıyoruz..Başarının diğer ayağı olan veli öğrenci diyaloğu da istenen seviyede olunca başarı ve dereceler kaçınılmaz oluyor. Bu vesileyle dereceye giren öğrencilerimizi ve ailelerini kutluyor, başarıda fedakarca çalışan öğretmenlerime teşekkür ediyorum.“ dedi.

 

Dil alanında Uşak il birincisi Deniz Koyuncu’nun Türkiye 63.sü, Hayrullah Yıldız’ın il ikincisi sayısal Türkiye 17. si , İsmihan Celep’in il ikincisi sayısal Türkiye 187.si , Furkan Korkmaz’ın il üçüncüsü Türkiye 346.sı , Feyyaz Selvi nin eşit ağırlık il birincisi Türkiye 654.sü, Yavuz Selim Yılmaz’ın sözelde Türkiye 180.si olduğunu belirten Baltaş: “Hiçbir başarı tesadüf değildir.Öğrencilerimiz başarıyı hak ettiler ve kazandılar.Başarıda payı olan okul idareci ve öğretmenlerine de teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ayrıca dershanemiz öğrencisi olsun veya olmasın sınava giren bütün öğrencilerin tercihlerini dershanemizde ücretsiz yaptırabileceklerini de sözlerine ekledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.