Uşak TV

LATİF ÇAĞLAYAN KIZI VE DAMADI İÇİN HANGİ MEMURLA KAPIŞTI

Eğitim

LATİF ÇAĞLAYAN KIZI VE DAMADI İÇİN HANGİ MEMURLA KAPIŞTI

Uşak Milli Eğitim camiasında skandallar bitmek bilmiyor. Son olayda Eski AK Partili Milletvekili Ahmet Çağlayan zamanında tartışmalı bir şekilde müdür yardımcısı yapılan Latif Çağlayan okulda görevli bir memurla tartıştı. Görgü tanıklarının anlattığına göre Latif ÇAĞLAYAN memuru tehdit etmiş. Geçtiğimiz günlerde Uşak Lisesinde yaşanan olayın ayırntılarına inildiğinde ortaya neler çıkıyor neler.. Gelelim Uşak lisesinde yaşanan olaya.. Latif Çağlayan’ın Muharremşah köyünde öğretmen.Damadı ise Eşme’de öğretmen. İddilara göre Latif Çağlayan kızına ve damadına bol bol görev yazmış. Latif bey sadece damadı ve kızına değil kendisini ve müdür yardımcısı arkadaşlarını da hep yedek görevli göstererek bol para kazanma formülünü bulmuş.

Geçtiğimiz günlerde bir sınav sırasında Uşak lisesinde görevli memur kapıda duran bir bayandan kenara çekilmesini istemiş. Buna sinirlenen bayan sen benim kim olduğumu biliyormusun? diyerek cevap vermiş. Bunun üzerine memurda "kim olursan ol ama yeterki kapıdan çekil" cevabını vermiş. Bunun üzerine Latif Çağlayan’ın kızının eşi olaya müdahale etmiş. Bu sırada genç bayan Milli Eğitim Müdür yardımcısı olan babası Latif Çağlayan’a haber vermiş. Memur ile damat tartışırken sonradan gelen Latif ÇAĞLAYAN memura tehditler savurup "Memura sen benim kim olduğumu biliyormusun, yakında kendine yer beğen" demiş. Milli Eğitim Müdür yardımcısına memurun cevabı oldukca ağır olmuş. "Elinden geleni ardına bırakma" Şimdilik o memur hala görevde ancak bu olayın ortaya çıkardığı bir gerçek var ki o da oldukca düşündürücü..

Milli Eğitim Müdür Yardımcılarının büyük çoğunluğu hemen hemen bütün sınavlarda kendilerini yedek görevli yazdırmış. Böylece binlerce TL fazladan para almışlar. Bu da yetmemiş Milli Eğitim Müdür yardımcıları yakını olan öğretmen ve idarecilerede bol bol görev yazdırmışlar. Şimdi bu olayda soruşturma konusu olma yolunda..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.