Uşak TV

KANYON KOLEJLERİ YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA COŞKULU BAŞLADI

Eğitim

Özel Eğitim kurumları arasında Uşaklılar tarafından en çok tercih edilen okulların en başında gelen Özel Kanyon Kolejleri 2016-2017 Yılı eğitim öğretim sezonunu öğrenci velileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların da yoğun katılımıyla coşkulu bir kutlamayla açtı.

 Kurucusu Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve kendisi de bir Uşaklı olan Prof. Dr. Servet Rüştü Karahan olan Kanyon Kolejleri, Uşak'ın en başarılı okulları arasında yer alıyor. Özel Eğitim kurumları arasında Uşaklılar tarafından en çok tercih edilen okulların en başında gelen Özel Kanyon Kolejleri 2016-2017 Yılı eğitim öğretim sezonunu öğrenci velileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların da yoğun katılımıyla coşkulu bir kutlamayla açtı. Kanyon Koleji yetkililerinden edindiğimiz bilgilere göre bu yıl eğitim programı ile ilgili dikkati çeken değişiklikler şöyle sıralandı.

ÖĞRETİM KADROSUNDA BÜYÜK DEĞİŞİM!. Geçmiş yıllardakine göre en büyük fark, yönetim ve öğretmen kadrosundaki değişiklikler. Yeni yönetimde Uşak'ta çok iyi tanınan isimler var. Uşak bölgesinin en iyi okullarında yıllarca başarıyla çalışmış, bölgeyi ve insanını bilen öğretmenler kadroya eklendi. Bu da öğrenci sayısı ve kalitesinde dikkat çekici bir artış sağladı ve Kanyon Koleji yaklaşık olarak 800 öğrencisi ile Uşak'ın en fazla öğrencisi olan özel okul konumuna geldi.

Prof.Dr. Karahan "Öğrencilerim değil çocuklarım" Kanyon Koleji Kurucusu Prof. Dr. Servet Rüştü Karahan'ın öğrenci ve öğrenci velilerinin bazı eğitim kurumlarınca sadece bir müşteri gibi gördüğünü, öğrencinin başarısızlığının ise çocuğun okul ile adaptasyonu ile birlikte okulun aile ile olan bağlarının sağlamlığı ile eşdeğer olduğunu vurgularken, öğrencinin 2. evi değil ilk evinin okul olması gerektiğini belirtti. Öğrenci ile Öğretmen ilişkilerinin de anne ve babayı aratmayacak derecede olmasının önemine dikkat çeken Prof. Dr. Servet Rüştü Karahan değişen eğitim modeli gereğince TEOG ve LYS-YGS hazırlığında danışmanlık sistemine geçtiklerini belirtti. Öğrenciler bu alanda çok büyük deneyimi olan ve kurucu Prof. Dr. Servet Rüştü Karahan'ın çocuklarının da eğitim danışmanlığını yapan ve her yıl önemli derecelere imza atan bir eğitimcinin önderliğinde çalışacaklar...

EĞİTİMDE TEKNOLOJİK GELİŞMELER  Ayrıca dijital öğrenci takibi ve veli bilgilendirme platformu olan e-kanyon sistemi geliştirildi. Oluşturulan " Kanyon Cep" uygulaması sayesinde veliler çocuklarının ders içi davranışlarından öğretmen görüşlerine, yoklamalarına, verilen ödevlere, sınav sonuçlarına kadar tüm bilgilere anında ulaşabilecektir. Yapılan akademik çalışmalar ve aktiviteler bilgilendirme mesajı ile iletilecek.

KANYON KOLEJİ GEÇMİŞ YILLARDA OLAN BAŞARILARIYLA ADINDAN ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA DA BAHSETTİRECEK!.

 Bu yıl özellikle 8. ve 12. sınıflarda çok iddialı olduklarını belirten okul yetkilileri doğru şekilde kullanıldığında çok yararlı olan "akıllı tahta ve akıllı defter" uygulamasının yapacaklarını belirttiler. Eğitim anlayışındaki diğer bir değişiklik ise "Bireye özel danışmanlık" sistemidir. Öğrencilerin bireysel özelliklerinin değerlendirilebileceğini bildiren yöneticiler bu değişikliklerin çok ses getireceğinden emin olduklarını belirttiler...
Yöneticiler hedeflerinin Uşak'ın en iyi eğitim veren okulu olmak; vatanını, milletini seven; spor ve sanat yönleri de gelişmiş, alanlarında başarılı, mutlu bireyler yetiştirmek olduğunu belirtirken, 2016-2017 Yeni Eğitim Öğretim Yılında tüm çocuklarımıza başarılar dilediler.

AÇILIŞTA İZDİHAM!.
Kanyon koleji Yeni eğitim öğretim yılını yaklaşık 800 öğrencinin aileleri ve eğitimcileri ile birlikte çok büyük bir açılış gerçekleştirdi. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı yeni eğitim öğretim yılı açılışında öğrenciler ve öğrenci velileri ile birlikte bir bayram havasında giren Özel Kanyon Koleji, birlik ve beraberliğin bilgi ve başarıyla yoğrulduğu yegane eğitim kurumlarımız arasında yerini korumaya devam ediyor.

 


























Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.