Uşak TV

KANYON KOLEJİNİN SEVİLEN ÖĞRETMENİ KANSERE YENİK DÜŞTÜ

Eğitim

Kanyon Kolejinin sevilen İngilizce öğretmenlerinden  Esin Tokalaç Gür yakalandığı amansız hastalık sonucu hayatını kaybetti.

Kanyon Kolejinin Genç öğretmeni sevenlerinin gözyaşları arsında toprağa verildi. 
Kansere yakalanan ve yaşam mücadelesini kaybeden esin Tokaç Gür'ün cenazesi İkindi namazını Müteakip Yücetepe Camiinde kılınan Cenaze namazından sonra toprağa verildi. Cenazeye CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Kanyon Kolji yönetici ve öğretmenleri ile Genç öğretmenin ailesi ve sevenleri katıldı. 
Kanyon Koleji Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Servet Rüştü Karahan, Kanyon Koleji'nin sevilen sayılan genç Öğretmeni Esin Tokalaç Gür'ün vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayınladı. 
Karahan Mesajında: "Öğretmenlik, hedefinde insan olan; onu hayata hazırlayan, bilgisinden ziyade sevgisini aktardığı için de kutsiyet atfedilen bir meslektir. Bu mesleği ifa ederken ve genç dimağları aydınlatma yolunda genç yaşta yakalandığı amansız hastalık nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden genç çalışkan başarılı öğretmenimizi kaybetmenin büyük üzüntüsü içindeyiz. Güzel insan Esin öğretmenimiz bizim için irfan ordumuzun şehadete kanatlanan erleridir. Kendilerine Allah'tan (C.C.) rahmet; kederli ailelerine başsağlığı, eğitim camiamıza, mesai arkadaşlarına, öğrencilerine sabır ve metanet dileriz. Mekanları cennet olsun" dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.