Uşak TV

KANYON KOLEJİ KÜLTÜR MERKEZİ AÇILDI

Eğitim

Kanyon Koleji Dr. Hatice Karahan Kültür Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

 Açılış törenine Vali Ahmet Okur, Milletvekilleri Mehmet Altay, Alim Tunç, Özkan Yalım, Eskişehir Eski Milletvekili Murat Mercan, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, Karahan ailesi ve öğretmen, öğrencilerle birlikte aileleri katıldı. 

Açılış töreninde konuşan Vali Ahmet Okur, eğitime verdikleri destekten dolayı Karahan ailesine teşekkür ederek, Uşak’ta ailelerin eğitime verdiği değerin çok sevindirici olduğunu kaydetti. 
Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Dr. hatice Karahan eşi Servget Karahan'ın kendisne süpriz yaptığını ve çok duygulandığını söyledi. Prof. Dr. Servet Karahan ise Kanyon Koleji olarak yeni nesillerin yetişmesinde pay sahibi olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. 
Geleceğimizin teminatı olan çocukların en iyi şartlarda eğitimlerini devam ettirmeleri için her türlü desteğe hazır olduklarını belirten Vali Okur, “Çocuklarımızın eğitimine gerçekten çok önem veriyoruz. Eğitim görmeyen çocuklar şuanda doğu ve güneydoğuda askerimize, polisimize kurşun sıkmaktadırlar. Bu durum bize eğitimin ne kadar önem arz ettiğini göstermektedir. Fiziki anlamda okullarımızda ki eksiklikler ortadan kaldırıldı. Öğretmenlerimizde İlimizdeki kaliteli olan eğitimi, bir üst seviyeye çıkartabilmek amacıyla özverili bir şekilde çalışıyorlar. Uşak’ta eğitime destek veren Karahan ailesine ve tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi. 
Konuşmaların ardından açılış programı öğrencilerin gösterisi, müzik dinletisi ve kokteylle sona erdi. 

 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.