Uşak TV

Kanyon Koleji bir ilke daha imza attı!.

Eğitim

Ege Bölgesinin en büyük eğitim kurumlarından olan Kanyon Koleji 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılın başında öğrencileri ve aileleri müzik ziyafetinde buluştu.

 Çok sayıda vatandaşın da katılımıyla gerçekleştirilen konserle bir araya gelen davetliler unutulmaz bir müzik ziyafetinde buluştular.

Dr. Hatice Karahan Kültür Merkezinde gerçekleştirilen “Sevilen Nağmeler” isimli konser etkinliğinde sahneyi Erman Karakaya ve Halil Bescioğlu aldı. Erman Karakaya’nın sunduğu piyano resitali ile başlayan müzik ziyafeti sonrası beyaz perdeye TV8’de yayınlanan Rising Star Türkiye yarışması yansıtıldı. Yarışmada sahne alan Halil Bescioğlu, Levent Yüksel’in Dedikodu isimli parçasıyla izleyenlerin beğenisini kazandı.

Dünyanın 2. Büyük Kanyonu olan Ulubey Kanyonları, Prof. Dr. Servet Rüştü Karahan’ın girişimiyle kurucusu olduğu Özel Kanyon Kolejleri sayesinde KANYON ismiyle bir marka değer haline geldi.

Dr. Hatice Karahan Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konserde Müzisyen Halil Bescioğlu sesi ve yorumuyla, Kanyon Koleji Müzik Öğretmeni Erman Karakaya piyanosuyla doyumsuz bir müzik ziyafeti verdiler. Öğrencileri ve aileleri ile birlikte çok sayıda vatandaşında ilgi ve zevkle izlediği konserde Okulun Kurucu Başkanı Prof. Dr. Servet Rüştü Karahan’ın yanı sıra Uşak il Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Uşak Üniversitesi Tıp Fakultesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Karahan ile birlikte Bölme Belediye Başkanı Metin Tozlu, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve eğitim camiasından çok sayıda katılımcı, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri de protokoldeki yerlerini aldılar.

Ege Bölgesinin öğrenci sayısıyla ve eğitim camiasında isim yapmış geniş eğitimci kadrosuyla en büyük okulları arasında yer alan Özel Kanyon Koleji, Dr. Hatice Karahan Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği Sevilen Nağmeler konserinde Kanyon Koleji Müzik Öğretmeni Erman Karakaya’nın piyanosuyla eşlik ettiği Halil Bescioğlu’nun şarkıları izleyenlerin beğenisini kazanırken geceye Prof. Dr Servet Rüştü Karahan’ın oynadığı Harmandalı Zeybeği damgasını vurdu. Öncelikli olarak öğrencilerinin motivasyonunu önemseyen ve ailelerinin bir bütün olarak aynı çatı altında bir araya gelip başarıyı hedefleyen Özel Kanyon Koleji 2016-2017 Eğitim yılı içinde düzenleyecekleri çeşitli etkinliklerle ve bölgede eğitim alanında da öğrencilerinin başarılarıyla Ege Bölgesinde ve Uşak’ta adından sıkça söz ettirecek.





Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.