Uşak TV

İLİM YAYMA CEMİYETİ UŞAK KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİ YURTLARINDA KAYITLAR BAŞLADI

Eğitim

İlim Yayma Cemiyeti Uşak Şubesi Yurtlarında kız ve erkek öğrenciler için kayıtlar başladı.

İlim Yayma Cenmiyeti Uşak şubesinin 112 Kız öğrenci kapasiteli Yüksek Öğretim Kız yurdundan sonra 120 Öğrenci Kapasiteli Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yuırdu da hizmete girdi. İlim Yayma Cemiyeti Uşak Şubesi Başkanı Dr. Zafer Aydın yaptığı açıklamada:
"Yurtlarımızda kalan öğrencilerimizin mânevi birikimleri yanında, çağın bilim ve teknolojisinden istifade edebilen, özgür iradesinin farkında, konusunda ‘en iyi’ olmaya talip, geniş bir dünya görüşüne sahip gençler olarak yetişmelerini hedefliyoruz.
Yurdumuz, ilk olarak insan merkezli, insanı insan yapan değerleri öne çıkaran bir mekan olması ile öne çıkmaktadır. Bu sebeple yapılan bütün hizmetler, çalışmalar ve faaliyetler, öğrencilerimize bu hissiyatı oluşturmak ve kendisinin bu noktadan hareketle kainatın farkına varma bilincini sağlamaktır.
Misyonumuz Ülkemizin kalkınmasına milli, ahlaki, dini, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan, geliştiren, vatanını ve milletini seven bir toplumun yetişmesine katkı sağlayacak eğitim ve kültür faaliyetlerinde bulunmaktır.
Öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlamak için hazırladığımız Gençlik Spor Bakanlığı’nın desteklediği GPDP-2 "Bir İmkan Bir İnsan, Bir İnsan Bir Dünya " isimli projemizi bu sene hayata geçireceğiz" dedi. 

AYRINTILI BİLGİ İÇİN 

//www.usakiyc.com

Tel: 0553 808 07 64

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.