Uşak TV

GEDİZ FEN LİSESİ 2010 - 2011 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDA FAALİYETE GEÇECEK

Eğitim

GEDİZ FEN LİSESİ 2010 - 2011 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDA FAALİYETE GEÇECEK

Kütahya Milletvekili Dr. Soner AKSOY eğitimde kalitenin yükseltilmesi amacıyla, Gediz İlçe Merkezinde Fen Lisesi açılması konusunda Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde yapmış olduğu yoğun çalışmalar sonucunda; Milli Eğitim Bakanı Sayın Nimet ÇUBUKÇU Gediz İlçesinde Fen Lisesi açılması konusundaki talebi 04 Mart 2010 tarihinde onaylamıştır.

TOKİ tarafından Gediz İlçe Merkezinde yapılan 32 derslikli Dayınlar İlköğretim Okulu Eylül 2010 tarihinde yeni ders yılında Fen Lisesi olarak eğitim ve öğretime başlayacaktır.

Anadolu Öğretmen Lisesinden sonra Gediz’e bir “FEN LİSESİ” açılacak olması bölgemizin kalkınmasında, eğitimin seviye kazanmasına, ilçemizin cazibe haline gelmesine ve ekonomik ve kültürel hayatımıza çok önemli katkılar sağlayacaktır.

Kütahya Milletvekili Dr. Soner AKSOY bu konuda Başta Milli Eğitim Bakanı Sayın Nimet Çubukçu ’ya, Müsteşar Sayın Muammer Yaşar ÖZGÜL ‘e, Kütahya Valisi Sayın Şükrü KOCATEPE ve Gediz Kaymakamı İsmail Çorumlu ’ya alaka ve katkılarından dolayı şahsı ve Kütahya halkı adına sonsuz teşekkürlerini sunmaktadır.

Sayın Dr. Soner AKSOY Gediz Fen Lisesinin Gediz ve tüm bölge halkına hayırlı olmasını dilemektedir. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.