Uşak TV

GEDİZ ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ MASA TENİSİ TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI

Eğitim

GEDİZ ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ MASA TENİSİ TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI

Gediz Anadolu Öğretmen Lisesi masa tenisi takımı Kütahya’da düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonasında Türkiye dokuzuncusu oldu. Sevda Peker, Mukadder Aysel, Ebru çınar ve Ayşe Coşgan isimli öğrencilerden oluşan takım başarıları ile göz doldurdu.

Kütahya’da düzenlenen Masa Tenisi Gençler Türkiye Şampiyonasına katılan Gediz Anadolu Öğretmen Lisesi takımı Türkiye dokuzuncusu olarak kente döndü. Gösterdikleri başarı ile masa tenisinde de varız diyen Anadolu Öğretmen Lisesi, ÖSS başarılarının yanında spor ve sosyal aktivitelerle de iddialı olduklarını kanıtladı.

Anadolu Öğretmen Lisesi Okul Müdürü Osman Peker ve Beden Eğitimi Öğretmeni Hasan Nas ile Masa tenisi takımını oluşturan öğrenciler Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nu ziyaret ederek başarılarını paylaştılar. Gösterdikleri başarılardan dolayı kendilerini kutlayan Başkan Saraoğlu “Okulumuzun eğitim alanında gösterdiği başarılar hepimiz tarafından bilinmektedir. Sosyal aktivite ve sporda da var olduklarını aldıkları başarılarla göstermeye başlayan okulumuzun adını daha büyük olarak yazdıracağına şüphemiz yoktur.

Gösterdikleri başarılardan dolayı Masa Tenisi Takımını oluşturan çocuklarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.



 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.